SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | Păulești – Steagu’

3 min read

Sezonul de primăvară începe pentru echipa suporterilor stegari cu o deplasare în județul Prahova, la Păulești, pentru etapa a 16-a din sezonul regulat.

UNDE ȘI CÂND SE JOACĂ

  • sâmbătă, 11 martie 2023 – stadionul Comunal (Păulești)
  • ora de start: 15:00
  • nu avem încă informații dacă intrarea va fi liberă sau cu bilet

CE-AU FĂCUT ÎN PREGĂTIRI

Prahovenii au susținut 9 meciuri de pregătire în pauza de iarnă, întâlnind câteva nume sonore ale fotbalului românesc, cum ar fi Steaua (2-7), Dinamo (0-0) sau Petrolul (0-1). Tunarii din Păulești au efectuat un cantonament și în județul Brașov, unde au jucat cu echipele de Liga a 4-a Inter Cristian (2-2) și Ciucaș Tărlungeni (2-3).

În ultimele două meciuri de pregătire prahovenii au reușit să învingă cu 4-1 pe CSO Plopeni, echipa aflată pe locul secund în Seria a 5-a, și cu 6-2 echipa MX PRO Academy Păulești.

De cealaltă parte, stegarii au început pregătirile cu două meciuri test în doar 26 de ore, având parte și de un cantonament la Horezu, la mijlocul lunii februarie, unde au întâlnit echipele Minerul Costești (3-1) și Flacăra Horezu (2-0), ambele din Liga a 3-a, și Sola Grația Dragoslavele din Liga a 4-a Argeș (6-2).

Echipa lui Ionuț Pârvu a reușit cea mai clară victorie în cele 8 meciuri de pregătire la Cristian (8-0), dar a suferit și o înfrângere, 1-2, cu ARO Muscelul Câmpulung, liderul autoritar al Ligii a 4-a Argeș.

CE-A FOST ÎN TUR

Meciul tur, de pe 8 octombrie, a fost o șansă ratată de stegari pentru a lega 3 victorii consecutive, după succesele cu 2-1 obținute la Râșnov și Zărnești. Prahovenii au deschis scorul repede, în minutul 5, brașovenii ratând apoi multiple ocazii până la golul egalizator marcat de Mihai Ion (min. 74).


CINE LIPSEȘTE

În tabăra stegară, pe lângă Gödri András (accidentat în meciul de Cupă cu Șelimbăr), care va reveni la antrenamente de săptămâna viitoare, dar a cărui reintrare nu va avea loc mai devreme de 1 mai, vor lipsi în etapa a 16-a și Victor Trucă (pubalgie – repaus 2 săptămâni), Dragoș Sandu (ruptură fibrilară – o săptămână) și Dragoș Popa – unul din golgeterii echipei în perioada de pregătire. „Aici nu îi dau de cap nici doctorii, de când am venit din cantonament. Este internat și face mai multe analize”, a spus antrenorul brașovean.

La gazde, cea mai notabilă absență pare să fie cea a mijlocașului Valentin Lazăr, care în această iarnă s-a despărțit de clubul Dinamo București în urma unor neînțelegeri cu staff-ul tehnic.


La această primă deplasare din anul 2023 se preconizează că echipa noastră va fi susținută și de un număr mare de suporteri. Prezența voastră va fi un impuls de care băieții în galben-negru din teren vor avea nevoie, așa că vă așteptăm sâmbătă alături de noi, să ținem Steagu’ sus!


Creat de stegari pentru stegari