SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | Steagu’ – KSE Tg. Secuiesc

2 min read

Vizita celor de la KSE Tg. Secuiesc se conturează din nou în condiții speciale pentru stegari. Dacă în primăvara anului trecut victoria era obligatorie pentru menținerea în Liga a 3-a, la un an distanță o victorie în fața covăsnenilor ne-ar asigura matematic locul în play-off.

UNDE ȘI CÂND SE JOACĂ

  • sâmbătă, 18 martie 2023 – stadionul Silviu Ploeșteanu (Tineretului)
  • ora de start: 16:00

CÂT COSTĂ BILETELE

  • Tribuna Oficială (Fotolii): 50 lei
  • T2: 10 lei
  • gratuit la T2 pentru copiii sub 14 ani însoțiți de un adult, în baza unui act de identitate
  • casele de bilete se deschid în ziua meciului la ora 15:00

CE-AU FĂCUT ÎN ETAPA ANTERIOARĂ

George Munteanu pasând mingea în timpul meciului cu CS Păulești, de pe 11 martie 2023 / FOTO: OMG Photography – CS Păulești

Cei de la KSE Tg. Secuiesc au pierdut acasă, în etapa a 16-a, 0-3 în fața Cetății Râșnov, echipă aflată la doar un punct în fața noastră, pe locul 3. Pentru covăsneni a fost al 3-lea meci consecutiv fără victorie (după 1-2 acasă cu CS Blejoi și 1-1 la Odorheiu Secuiesc), ultimul lor succes datând din etapa a 13-a, când au câștigat în deplasare, 3-1, cu Sepsi II Sf. Gheorghe.

SR Brașov, în schimb, a învins CS Păulești cu 2-1 în deplasare, aceasta fiind a 3-a victorie la rând cu acest scor obținută de stegari, după cele de pe teren propriu cu Cetate Râșnov și Olimpic Zărnești de la sfârșitul anului 2022.

ÎN CLASAMENT

4. SR Brașov – 16 meciuri – 8 victorii – 2 egaluri – 6 înfrângeri – golaveraj 22-21 – puncte 26 (la 2 puncte de locul 2 și la 5 puncte de Odorheiu Secuiesc – singura noastră urmăritoare în cursa pentru play-off)

9. KSE Tg. Secuiesc – 16 – 4 – 4 – 8 – golaveraj 14-28 – pct 16 (la un punct de ultimul loc)

CUM A FOST ÎN TUR


Covăsnenii și brașovenii s-au întâlnit de pe aceleași poziții ocupate în clasament și pe 15 octombrie 2022, pe stadionul Dr. Sinkovits.

Și atunci victoria era la fel de necesară pentru echipa de sub Tâmpa, iar stegarii s-au impus în final cu 4-1. Doi dintre marcatorii de atunci nu mai fac astăzi parte din lotul nostru (Vlad Olteanu și Marius Savu), în vreme ce Ștefan Răchișan este nerăbdător să reintre în acțiune, iar Mihai Ion a deschis scorul sâmbătă la Păulești cu al 7-lea său gol stagional.


Sâmbătă această, de la ora 16:00, doar cu aportul vostru, al suporterilor, putem obține mult dorita victorie și sărbători la finalul celor 90 de minute calificarea matematică în play-off. După ce sezonul trecut ne-ați fost alături necondiționat în cele mai grele momente, sperăm ca în această primăvară să vă întoarcem serviciul și să vă facem zilele mult mai frumoase.

Hai, Steagu’!


Creat de stegari pentru stegari