SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | CSO Plopeni – Steagu’

2 min read

Ultima etapă a sezonului regulat îi va găsi pe stegari la Plopeni, unde vor înfrunta echipa de pe locul doi. Deja calificați în playoff-ul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, brașovenii țintesc sâmbătă o detronare a prahovenilor și un prim asalt asupra celui de-al doilea obiectiv al sezonului: clasarea pe unul din primele două locuri.

UNDE ȘI CÂND SE JOACĂ

  • sâmbătă, 25 martie 2023 – stadionul Gheorghe Șilaev
  • ora de start: 15:00
  • bilete: gratuit

CE-AU FĂCUT ÎN MECIUL ANTERIOR

Dragoș Popa, autorul unui gol și a unei pase decisive în victoria de pe 18 martie cu KSE Tg. Secuiesc (3-0) / FOTO: Cătălin Ionescu / ioon.ro

În penultima etapă a sezonului regulat, plopenarii s-au impus cu 1-0 la Cetate Râșnov, după un meci în care ambele echipe, deja calificate la acea oră în playoff, vizau locul 2. Victoria prahovenilor a venit dintr-un penalty transformat în minutul 75.

Stegarii au câștigat și ei, 3-0 acasă cu KSE Tg. Secuiesc, victoria asigurându-le locul de playoff. Totodată, galben-negrii au urcat și pe locul 3, devansând Cetate Râșnov cu două puncte.

Următorul obiectiv al echipei de sub Tâmpa este clasarea pe unul din primele două locuri, care vor asigura la finalul playoff-ului calificarea în semifinalele barajului de promovare.

Cum CSO Plopeni și SR Brașov sunt despărțite de numai două puncte, misiunea stegară pentru barajul de promovare începe chiar în această sâmbătă.

ÎN CLASAMENT

2. CSO Plopeni – 17 meciuri – 9 victorii – 4 egaluri – 4 înfrângeri – golaveraj 17-9 – puncte 31

3. SR Brașov – 17 – 9 – 2 – 6 – gol. 25-21 – pct. 29

CUM A FOST ÎN TUR

YouTube player

Pe 22 octombrie 2022, prahovenii au sosit sub Tâmpa din postura de lideri neînvinși ai Seriei a 5-a din Liga a 3-a. Făcând unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon, brașovenii s-au impus mai clar decât sugerează scorul final de 1-0.


După maratonul de meciuri directe din sezonul anterior, când CSO Plopeni și SR Brașov s-au întâlnit de patru ori (de două ori în sezonul regulat și de două ori în playout), iată anul acesta istoria se repetă, dar cu o mică modificare: de această dată, ambele echipe luptă pentru calificarea la barajul de promovare.

Hai, Steagu’!


Creat de stegari pentru stegari