SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | Pârvu: „Mergem la Plopeni să câștigăm”

2 min read

La doar o săptămână după ultima etapă a sezonului regulat, stegarii revin la Plopeni, de această dată pentru prima rundă din play-off. Miza în faza a doua a sezonului? Clasarea pe locul secund și calificarea în semifinalele barajului de promovare în Liga a 2-a.

UNDE ȘI CÂND SE JOACĂ

  • sâmbătă, 1 aprilie – stadionul Gheorghe Șilaev
  • ora de start: 17:00

Plopenarii și brașovenii se vor întâlni astăzi pentru a 3-a oară în cursul acestui sezon. După ce au remizat weekend-ul trecut, 1-1, antrenorul Ionuț Pârvu este hotărât: „mergem la Plopeni să câștigăm”.

Cu o victorie în această sâmbătă, stegarii ar devansa echipa prahoveană în cursa pentru locul doi (30 puncte SR Brașov, 32 puncte CSO Plopeni). Tot astăzi, de la aceeași oră, Cetate Râșnov (30 puncte) evoluează în deplasare la CS Blejoi – liderul seriei a 5-a, cu 42 puncte.

Echipa de sub Tâmpa nu se va putea baza în acest meci pe Victor Trucă (bolnav), pe Andrei Dedu (suspendat pentru cumul de cartonașe galbene) și nici pe George Fogoroș (învoit).

„Atmosfera în lot este bună”, a continuat Ionuț Pârvu. „Programul nostru în acest play-off este de asemenea bun, deoarece consider meciurile de la Râșnov ca și acasă, dat fiind că ne deplasăm doar 12 kilometri”.

Cetate Râșnov va fi următorul adversar al stegarilor, cele două echipe urmând a se întâlni weekend-ul viitor, pe 8 aprilie, de la ora 17:00, pe stadionul Bucegi din Râșnov.

Până atunci, să le ținem pumnii strânși băieților noștri pentru un debut cu dreptul azi, la Plopeni.

Hai, Steagu’!


Creat de stegari pentru stegari