SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | Steagu’ – Olimpic Zărnești

2 min read

Anul 2022 se încheie pentru stegari cu Derby-ul Munților. Galben-negrii țintesc o nouă victorie contra celor de la Olimpic Zărnești, pentru a ataca play-off-ul în primăvara anului 2023 cu speranțe sporite.

UNDE ȘI CÂND SE JOACĂ

  • vineri, 2 decembrie 2022 – stadionul Silviu Ploeșteanu (Tineretului)
  • ora de start: 14:00
  • bilete disponibile online pe bilete.ro și în ziua meciului la casele de bilete de la stadion (se deschid la ora 13:00).
  • preț bilete: 10 lei la T2 (acces gratuit pentru copiii sub 14 ani însoțiți de un adult), 30 lei la Zona Family (vezi detalii acces), 50 lei la Fotolii

CE-AU FĂCUT ÎN MECIUL ANTERIOR

Ambele echipe vor avea un moral excelent la ora meciului. Zărneștenii au învins sâmbătat trecută Kids Tâmpa cu 3-2 pe stadionul Celuloza, într-un meci care se poate dovedi în final decisivă pentru salvarea de la retrogradare.

Brașovenii, tot pe stadionul Silviu Ploeșteanu, au învins cu 2-1, după o prestație entuziasmantă, pe Cetate Râșnov, echipă cu care se află în luptă direct pentru play-off.

CE-A FOST ÎN TUR

Partida de pe 1 octombrie 2022, din etapa a 6-a, a avut parte în tribune de una dintre cele mai frumoase atmosfere văzută în ultimii cinci ani la un meci de fotbal din județul Brașov. Pe fondul sonor al celor două galerii, stegarii au ieșit în cele din urmă învingători cu 2-0, prin golurile marcate de Mihai Ion și Marius Savu.

YouTube player

DE-A LUNGUL ISTORIEI

SR Brașov – Olimpic Zărnești se vor întâlni pentru a 4-a oară în istorie într-un meci oficial. Stegarii au câștigat precendetele trei ediții din Derby-ul Munților, fără a primi gol. A fost un 1-0 pe Celuloza și 3-0 pe Silviu Ploeșteanu în ediția 2017/18 a Ligii a 4-a, și 2-0 în turul acestui campionat.


Sperăm să sărbătorim Ziua Națională alături de cât mai mulți stegari în această vineri, iar împreună cu ajutorul vostru să ne bucurăm de o nouă victorie.

Hai, Steagu’!


Creat de stegari pentru stegari