SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | Steagu’ – Cetate Râșnov

2 min read

Stegarii sunt obligați să câștige în această sâmbătă contra Cetății Râșnov, dacă vor să încheie anul 2022 cu speranțe pentru accederea în play-off-ul Ligii a 3-a.

UNDE ȘI CÂND SE JOACĂ

  • sâmbătă, 26 noiembrie 2022, stadionul Silviu Ploeșteanu (Tineretului)
  • ora de start – 14:00
  • bilete disponibile online pe bilete.ro și în ziua meciului la casele de bilete de la stadion (se deschid la ora 13:00).
  • preț bilete: 10 lei la T2 (acces gratuit pentru copiii sub 14 ani însoțiți de un adult), 30 lei la Zona Family (vezi detalii acces), 50 lei la Fotolii

CE-AU FĂCUT ÎN MECIUL ANTERIOR

Cetate Râșnov a câștigat etapa trecută, 2-0, acasă, cu Olimpic Zărnești, fiind a doua victorie consecutivă a galben-albaștrilor. Succesul a propulsat echipa fostului antrenor stegar Lucian Petre pe locul 3 (21 de puncte), la patru puncte distanță față de stegari, aflați pe poziția a 5-a (17 puncte).

Pentru SR Brașov seria negativă din acest retur s-a continuat și vinerea trecută la Odorheiu Secuiesc. Echipa de sub Tâmpa a suferit a treia înfrângere la rând, fiind învinsă cu 2-1, după ce a condus, golurile gazdelor venind din poziții de offside complet ignorate de asistent.

CE-A FOST ÎN TUR

Brașovenii și râșnovenii se întâlnesc sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 14:00, pentru a treia oară în acest sezon. După meciul din turul 1 al Cupei României, câștigat de stegari cu 4-0 pe stadionul Silviu Ploeșteanu, galben-negrii s-au impus și în campionat pe 23 septembrie, în etapa a 5-a.

A fost 2-1 atunci după un meci plin de suspans, jucat pe un gazon extrem de solicitant.

YouTube player

Ne așteaptă, așadar, un veritabil meci de șase puncte, soarta calificării în play-off fiind legată de o victorie în această sâmbătă.

Hai, Steagu’!


BILETE ONLINE PENTRU MECIUL SR BRAȘOV – CETATE RÂȘNONV DISPONIBILE MAI JOS

TRIBUNA 2

10 LEI

ZONA FAMILY

30 LEI

FOTOLII

50 LEI

Creat de stegari pentru stegari