SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Pârvu privind spre Păulești

2 min read

Sezonul de primăvară începe oficial pentru stegari în această sâmbătă, 11 martie, când de la ora 15:00 vor juca în deplasare contra prahovenilor de la CS Păulești.

Este prima din cele trei etape care au mai rămas din sezonul regulat, prima finală pe care băieții antrenați de Ionuț Pârvu trebuie să o câștige pentru a avea sub control calificarea în play-off. Stegarii ocupă locul patru în acest moment, ultimul care duce în play-off, la trei puncte de locul secund (CSO Plopeni – cu care ne vom înfrunta în ultima etapă), având în spatele lor, pe locul cinci, tot la trei puncte, pe cei de la FC Odorheiu Secuiesc.

Lupta este strânsă în ambele direcții, dar dl. Pârvu spune că „avem un grup unit și lotul este focusat pentru calificarea în play-off”.

Echipa de sub Tâmpa a avut un program bogat de pregătire în pauza de iarnă, efectuând și un cantonament în localitatea Horezu (jud. Vâlcea) la mijlocul lunii februarie. Despre cantonament, Florin Pârvu a fost încântat în linii mari, singura dezamăgire fiind că „nu ma putut lucra mai mult tehnico-tactic din cauza terenurilor destul de proaste”.

Stegarii înaintea ultimului meci test din cantonamentul de la Horezu, cu Sola Grația Dragoslavele din Liga a 4-a Argeș (6-2). Echipa lui Ionuț Pârvu a câștigat și celelalte două meciuri test din cantonament, cu Minerul Costești (L3, 3-1) și Flacăra Horezu (L3, 2-0).

Ionuț Pârvu, Horia Popa (căpitanul echipei) și Ilie Blaj (antrenorul secund) făcând un schimb de amintiri la finalul cantonamentului cu primarul localității Horezu, Nicolae Sărdărescu.

Aflați în linie dreaptă pentru restartul sezonului oficial, stegarii nu vor putea beneficia la Păulești de serviciile câtorva jucători. Pe lângă Gödri András (accidentat în meciul de Cupă cu Șelimbăr), care va reveni la antrenamente de săptămâna viitoare, dar a cărui reintrare nu va avea loc mai devreme de 1 mai, de la Steagu’ vor lipsi în etapa a 16-a și Victor Trucă (pubalgie – repaus 2 săptămâni), Dragoș Sandu (ruptură fibrilară – o săptămână) și Dragoș Popa – unul din golgeterii echipei în perioada de pregătire. „Aici nu îi dau de cap nici doctorii, de când am venit din cantonament. Este internat și face mai multe analize”, a spus antrenorul brașovean.

În ce privește o posibilă reapariție a lui Ionuț Pârvu (52 de ani) sub culorile Steagului după 18 ani, el a declarat că „este posibil, dacă va fi nevoie”.

Se anunță și o masivă prezență a suporterilor stegari la Păulești în acest weekend, fapt ce ne bucură enorm și sperăm să putem scrie împreună o nouă filă de istorie în drumul spre playoff.

Hai, Steagu’!


În caz că ai ratat

Creat de stegari pentru stegari