SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Pârvu după 2 teste în 26 de ore: “M-a interesat nivelul fizic”

2 min read
4 februarie 2023, Zărnești – stegarii din nou în acțiune / FOTO: Mihai Catargiu

Stegarii au avut un program mai neobișnuit la finalul săptămânii trecute, aceștia susținând două meciuri în test într-un interval de 26 de ore pe suprafețe de joc diametral opuse.

Astfel, sâmbătă, 4 februarie, de la ora 11:00, jucătorii antrenați de Ionuț Pârvu au evoluat sub Piatra Craiului contra celor de la Olimpic Zărnești. Meciul disputat de pe ninsoare și terenul acoperit de zăpadă a avut o evoluție spectaculoasă scorului. Mihai Ion a deschis scorul pentru galben-negri în prima repriză, apoi gazdele au întors rezultatul după pauză, pentru ca Dragoș Sandu să stabilească rezultatul final, 2-2, dintr-o lovitură de la 11 metri.

Primul XI: A. Popa – Sosa, Crețu, Rența, Munteanu – Danciu, Botea, NicoloiuH. Popa, Trucă, M. Ion

Pe parcurs au mai intrat: Răchișan, Sterian, Sandu, Hamciuc, Dedu, D. Popa, Rășinaru, Maxim

Dragoș Sandu (nr. 21), transformă penalty-ul și stabilește scorul final în meciul test Olimpic Zărnești – SR Brașov (2-2) / FOTO: Mihai Catargiu

A doua zi, duminică, 5 februarie, la Tărlungeni, pe terenul sintetic al bazei Celta, brașovenii s-au testat în compania echipei Ciucaș Tărlungeni (locul 3 în Liga a 4-a Brașov), în rândurile căreia au evoluat mai mulți foști stegari, printre care Marian Cristescu, Cristi Burlacu, Răzvan Mitroi și Rareș Coltofean. Golurile în acest meci au venit după pauză prin Dragoș Sandu și Horia Popa, în timp ce Coltofean a marcat pentru echipa locală.

Primul XI: A. Popa – Crețu, Rența, Sterian, SosaNicolau, Nicoloiu, Munteanu – Botea, Răchișan, D. Popa

Și în acest meci a fost rulat întreg lotul.


Ionuț Pârvu înaintea meciului de la Zărneșt / FOTO: Mihai Catargiu

Obiectivele urmărite de staff-ul tehnic stegar în aceste două meciuri au fost rezumate astfel de antrenorul principal Ionuț Pârvu: “M-a interesat doar să văd nivelul fizic de pregătire. Stăm bine pentru perioada în care ne aflăm (n. după 2 săptămâni de antrenamente). Am vrut să văd și câțiva dintre jucători pe alte posturi”.


Stegarii vor susține al treilea meci-test al iernii la finalul acestei săptămâni, vineri, 10 februarie, de la ora 15:00, în deplasare cu Inter Cristian, echipă aflată pe locul secund în Liga a 4-a Brașov, la trei puncte de liderul ACSM Codlea.

Creat de stegari pentru stegari