SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

CRONICĂ | Steagu’ 1-1 Păulești

2 min read

Meciul din weekend cu CS Păulești, din etapa a 7-a a Ligii a 3-a, a reamintit de lacunele defensive ale stegarilor, dar a și evidențiat forța morală și de joc a grupului.

După un șut a lui Danciu puțin pe lângă vinclul advers, oaspeții n-au ratat ținta în minutul 5, Costin Stoica punând latul în șase metri. Familiari cu acest scenariu, de a începe meciul practic de la 0-1, stegarii au făcut în continuare unul dintre cele mai bune jocuri ale lor din acest sezon. Inspirația portarulului Raul Dumitru la dubla ocazie adusă de șuturile lui Sandu și Savu, și indecizia lui Nicoloiu care a optat pentru o finalizare nehotărâtă, toate acestea au menținut scorul neschimbat după prima repriză.

Partea a doua a meciului i-a găsit pe stegari și mai deciși în acțiuni, prahovenii fiind reduși la o apărare constantă. Ștefan Răchișan, intrat la pauză, a fost în prim-planul celor mai mari ocazii brașovene din debutul reprizei secunde, în timp ce oaspeții, la prima lor trecere dincolo de jumătatea terenului, au produs frisoane printr-o lovitură de cap ce-a trecut puțin pe lângă.

Insistențele galben-negrilor au fost până la urmă răsplătite în minutul 74, când Horia Popa a inițiat o cursă în flanc, excelent găsit de exteriorul lui Danciu, a centrat pe jos în fața porții de unde Mihai Ion, prin alunecare, a făcut 1-1.

Aflați încă sub euforia golului, apărătorii stegari au fost surprinși de un nou atac prahovean, mingea trecând agonizant de puțin pe lângă stâlpul porții lui Maxim. Alte doua șuturi necadrate ale lui Danciu au completat fazele de poartă ale acestui meci în urma căruia stegarii rămân pe locul 4, loc de playoff, înaintea deplasării din această sâmbătă, 15 octombrie, când de la ora 11:00 vor întâlni KSE Tg. Secuiesc.

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari