SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

CRONICĂ | KSE Tg. Secuiesc 1-4 Steagu’

2 min read

Stegarii se întorc victorioși de la Târgu Secuiesc și își consolidează poziția între primele patru echipe, care se califică pentru play-off-ul Ligii a 3-a.

Laurențiu Căpățână felicitându-l pe Mihai Ion (nr. 77) după marcarea golului de 4-0. / FOTO: Mihai Catargiu

Încurajați de aproximativ 250 de suporteri pe stadionul Dr. Sinkovits, echipa de sub Tâmpa a acceptat în primul sfert de oră dominarea teritorială a celor de la KSE Tg. Secuiesc. Pe acest fond, în minutul 14 Ștefan Răchișan a deschis scorul din pasa lui Marius Savu, stegarii speculând o eroare în apărarea gazdelor. După o dublă ocazie stegară ratată patru minute mai târziu, a fost rândul lui Vlad Olteanu, care a bifat a 50-a apariție all-time în tricoul stegar, să profite de o nouă greșeală covăsneană, stabilind scorul pauzei în minutul 29.

În partea a doua, tot KSE-ul a controlat minutele de debut, ratând o mare ocazie când un jucător de-al lor a tras peste poarta lui Căucă din șase metri.

Stegarii au replicat printr-un nou gol în minutul 57, când Olteanu a pasat excelent pentru Savu, iar acesta a finalizat cu un șut în forță pentru 3-0. Zece minute mai târziu s-a făcut 4-0, după ce mingea a circulat pe traseul Căucă – Răchișan – Savu – Mihai Ion – acesta din urmă marcând al patrulea său gol stagional.

KSE Tg. Secuiesc a redus diferența în minutul 77, într-un moment de neatenție al apărării noastre, 4-1 fiind scorul final. Până la consumare celorlalte meciuri din etapa a 8-a, SR Brașov urcă pe locul trei în clasamentul Seriei a V-a din Liga a 3-a.

Etapa viitoare, sâmbătă, 22 octombrie, stegarii primesc sub Tâmpa vizita echipei CSO Plopeni, care este lider neînvins în acest moment (prahovenii joacă astăzi, de la ora 15:00, acasă cu Cetate Râșnov). Ora de start a meciului SR Brașov – CSO Plopeni va fi confirmată în cursul zilei de luni.

AU EVOLUAT

Căucă – H. Popa, Rența, Căpățână, Sterian – Olteanu, Burlacu, Sandu – Răchișan, Savu, M. Ion

Au mai intrat în repriza secundă: Hamciuc, Nicolau, Nicoloiu și Munteanu

AU MARCAT

Szőcs 77 / Răchișan 14, Olteanu 29, Savu 57, M. Ion 67

OMUL MECIULUI

Marius Savu – a marcat golul de 3-0 și a oferit pase decisive pentru golurile de 1-0 și 4-0

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari