SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

CRONICĂ | Steagu’ 1-0 CSO Plopeni

2 min read

Echipa suporterilor stegari, SR Brașov, a reușit în această sâmbătă, în ultima etapă a turului din sezonul regulat, să-și consolideze poziția a 3-a în clasamentul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, după victoria cu 1-0 în fața liderului CSO Plopeni.

YouTube player

Prahovenii au sosit sub Tâmpa având un parcurs de excepție, cu 7 victorii și un singur egal, primind doar doar două goluri. Stegarii abordau și ei confruntarea cu mult optimism, fiind neînvinși în ultimele patru meciuri.

După o primă repriză albă, în care, totuși, brașovenii au fost mai insistenți în ofensivă, o conexiune senzațională în minutul 59 între Vlad Olteanu și Ștefan Răchișan a spart apărarea impresionantă a oaspeților.

Nu s-au mai consemant ocazii importante de gol până la finalul meciului, ambele echipe luptând cu ardoare pentru fiecare minge, adesea dincolo de limita regulamentului. Andrei Ciobanu de la oaspeți a văzut al doilea galben spre final pentru o intrare cu talpa.

S-a încheiat 1-0, spre bucuria celor aproximativ 450 de spectatori. Etapa viitoare, sâmbătă, 29 octombrie, tot pe stadionul Silviu Ploeșteanu de la ora 15:00, stegarii încep returul cu derby-ul contra celor de la Kids Tâmpa.

AU EVOLUAT

94. Maxim – 17. H. Popa, 5. Rența, 88. Sterian, 22. Munteanu – 21. Sandu (C), 96. Olteanu, 93. Burlacu – 11. Savu, 77. M. Ion, 7. Răchișan

Au mai intrat în repriza a doua: Ștefan Nicolau (Olteanu) și Carlo Danciu (Răchișan)

A MARCAT

Ștefan Răchișan 59

OMUL MECIULUI

Ștefan Răchișan – a marcat golul decisiv și a inițiat alte acțiuni periculoase.

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari