SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 3-0 Vulcan | Cronica meciului

3 min read

“Stegarii” au început în forţă meciul de pe ICIM de sâmbătă dimineaţă cu vice-liderul Ligii a 5-a Braşov, AS Vulcan, Dragoş Popa (Braşovia, generaţia 2002) şi Ştefan Radu (idem) fiind principalele ameninţări la poarta vizitatorilor.

În minutul 22, insistenţele lui Dragoş Popa în banda stângă au adus în cele din urmă mingea la piciorul drept al lui Ştefan Radu, care a surprins portarul cu un şut de la 23 de metri.

Aceiaşi doi jucători au fost implicaţi în alte mari ocazii până la pauză, Radu şutând cu stângul mult peste din interiorul careului, iar Popa fiind blocat de portar în situaţie de unu contra unu.

Au evoluat în prima repriză: Maxim – Horhocea, Renta, Abdul Aziz, Sburlea – Marin, Răducanu, Radu – Taraș, D. Popa, Zota

A trebuit să aşteptăm un pic în repriza a doua până s-au creat primele ocazii galben-negre la poarta adversă. Până atunci, portarul Cristi Câşlariu a cules aplauze graţie unei ieşiri prin alunecare la marginea careului mare şi a unui plonjon spectaculos spre vinclu.

Tomi Doru, Carlo Danciu şi Alex Haidău s-au jucat apoi de-a cine adună cele mai mari ocazii, însă portarul advers, bara sau imprecizia i-au oferit lui Raul Toader onoarea majorării scorului, la prima sa execuţie pe spaţiul porţii – un cap din 6 metri minutul 84, la un corner executat de Matei Grideanu (Kids Tâmpa, generația 2002).

Două minute mai târziu, George Suciu a încercat să-l surprindă pe Cristi Câşlariu cu un şut de la mijlocul terenului, însă portarul nostru şi-a calculat perfect paşii pentru un plonjon spectaculos.

În final, Carlo Danciu a marcat al 3-lea său gol din pregătiri, când a săltat mingea peste portar pentru a o însoţi apoi în drumul dincolo de linia porţii.

Au evoluat în repriza a doua: Câșlariu – Arteni, Tălmaciu, Toader, Voicu – Grideanu, Sandu Dragoș, Haidău – Tomi, Danciu, Crihan

_____

Plecări și reveniri

Pentru fundaşul de bandă Adrian Voicu a fost ultimul meci în acest sezon sub culorile galben-negre, acesta urmând să se alăture luni echipei de ligă secundă Energeticianul Petroşani, cu care va semna o înțelegere până la vară. Adi a sosit la club în ianuarie 2018 și a jucat 7 meciuri pentru club în sezonul promovării în Liga a 3-a, și de alte 15 ori (10 ca integralist) în actualul sezon.

În prima repriză a redebutat ghanezul Abdul Aziz Karim, care s-a mai aflat în pregătiri cu echipa noastra vara trecută, când a evoluat în două meciuri test.

Ce meciuri mai jucăm

Pentru noi urmează alte două meciuri test în Steagu’ pe ICIM:

  • 30 ianuarie, miercuri, ora 14:00, contra Cetate Râşnov (locul 6 în Liga 3, Seria 5)
  • 2 februarie, sâmbătă, ora 11:00, contra ACS Prejmer (locul 5 în Liga 4 Braşov)

Aici este disponibil programul complet al acestei ierni.


___
#SteagulRenşte prin noi! – susţine şi tu proiectul devenind membru cotizant pe patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari