SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 3-2 Kids Tâmpa U17 | Cronica meciului

3 min read

În acea primă zi specială a săptămânii din anul 2019, victoria le-a revenit băieţilor în galben şi negru abia în repriza a doua, eurogolul lui Horia Popa stabilind scorul pe finalul meciului.

_____

După despărţirile din decembrie 2018 de mai mulţi jucători consacraţi, clubul nostru este acum în procesul reconstruirii unui lot competitiv pentru returul Ligii a 3-a (start pe 2 martie). Astfel, pe lângă o serie de tineri jucători care au ales să continue sub galben-negru în ciuda ofertelor de la alte echipe, antrenorii Florin Stângă şi Andrei Şanta observă în această perioadă o mulţime de juniori care îşi doresc să evolueze cu sigla SR pe piept.

În prima repriză a meciului de sâmbătă dimineaţă de pe ICIM, suporterii l-au recunoscut în teren doar pe portarul Andrei Maxim, învins de două execuţii deviate, dar şi evidenţiindu-se totodată într-o situaţie de unu contra unu. Deşi conduşi la pauză cu 2-0, tinerii “stegari” au avut şi ei momente bune de joc, lovitura liberă executată de fostul junior al FC Braşov Mihai Horhocea aducându-i cel mai aproape de gol.

Deschiderea de scor a fost reuşită de Matei Grideanu, care împreună cu Robert Marin, David Tălmaciu, Andrei Mureşan, Robert Crihan, Dragoş Sandu şi Rareş Sburlea (toţi generaţia 2002) s-au antrenat în cursul săptămânii trecute cu echipa noastră, urmând ca de luni să revină pe “Silviu Ploeşteanu”.

Au evoluat în prima repriză pentru noi: Maxim – Vâlcec, Nica, Pricope, Enache – Radu, Marocanu – Traian – Horhocea, Vaida, Zota

În repriza a doua, cu Horia Popa, Florin Stângă, Adrian Voicu, Raul Toader şi Carlo Danciu în teren, completaţi de Cristi Câşlariu (portar), Răzvan Arteni, Eduard Renta (fundaşi), Daniel Răducanu şi Tomi Doru (mijlocaşi), “stegarii” au manifestat o presiune constantă la poarta adversă, reuşind în cele din urmă să întoarcă rezultatul.

Un contraatac iniţiat de Tomi (Kids Tâmpa, generaţia 2000) a fost finalizat de Danciu cu latul din opt metri, acelaşi Carlito egalând scorul în urma unei faze creionate de Stângă – Zota (Tărlungeni, generaţia 2002) – Tomi – Arteni (Braşovia, generaţia 2002).

Între aceste două goluri valabile s-a petrecut şi reuşita din offside a lui Horia Popa, ajuns la finalizare în urma unei curajoase iniţiative a fundaşului central Eduard Renta (Braşovia, generaţia 2002).

Horia Popa a stabilit scorul final în minutul 81, cu un şut nonşalant de la 25 de metri în vinclul porţii.

_____

Avem în faţă un munte abrupt de escaladat, însă fiind fii ai munţilor treaba asta nu ne sperie.

Următorul meci test este programat pe 26 ianuarie (sâmbătă), de la ora 12:00 tot pe terenul sintetic de la ICIM, contra echipei de pe locul secund din Liga a 5-a, AS Vulcan.
Vezi programul parțial din perioada de pregătire, aici.

___

#SteagulRenşte prin noi! – susţine şi tu proiectul devenind membru cotizant pe patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari