SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 3-0 Astra II | Cronica meciului

2 min read

Copiii Oraşului au obţinut prima victorie oficială din 2019, scriind astfel, vorba cântectului, o nouă filă de istorie!

După o primă repriză albă, în care cea mai mare ocazie a noastră a fost ratată de Danciu, “stegarii” au marcat în minutele 51, 88 şi 90.

Au evoluat: 99. Albert Popa (20 de ani) – 13. Daniel Dumbravă (23), 23. Adrian Stoian (21), 22. Raul Toader (20), 20. Daniel Răducan (20) – 14. Florin Stîngă (40), 8. Robert Marin (16), 10. Cătălin Grigore (19) – 17. Horia Popa (25), 9. Carlo Danciu (19), 7. Nicolas Antone (16)

Au mai intrat în a doua repriză: 26. Dragoş Sandu (16), 29. Dragoş Popa (17), 2. Mihai Horhocea (18), 19. Răzvan Dragomir (17)

foto articol de Bogdan Ciungara

Florin Stîngă a fost cel care a deschis scorul, scriind la rândul său istorie pentru club. A devenit primul “stegar” din istorie care a marcat pentru galben-negri în primele patru ligi ale României!

Un corner executat de Cătălin Griogre pe bara a doua a fost recentrat cu capul de către Stoian în mijlocul careului de 6 metri, de unde un jucător advers a respins cu capul, iar Stîngă a reacţionat cel mai rapid, trimiţând calm, cu latul piciorului drept, spre colţul lung.

Oaspeţii au fost aproape de egalare în minutul 65, dar lovitura liberă excelent executată de Radu Chiriac, de la circa 22 de metri lateral stânga, a fost scoasă de Abi Popa din vinclu printr-o nouă paradă de colecţie.

Liniştea a fost adusă de Mihai Horhocea spre finalul meciului, care a majorat la doar două minute după ce a intrat pe teren. Găsit în marginea careului de 16 metri de pasa lui Dragoş Sandu, Horhocea a încercat iniţial o scăriţă peste Andrei Voican, dar a fost blocat de ieşirea acestuia. Mingea a ricoşat tot la Horho, care de la aproximativ 8 metri a şutat cu sete direct în plasă.

Dragoş Popa, fratele lui Abi, a stabilit scorul final după o lovitură liberă executată rapid de Horia Popa, ce a luat prin surprindere defensiva adversă. Intrat în posesia pasei lui Horică, Gugu finalizat faza cu un exterior pe jos, la colţul lung, pentru cel mai categoric succes reuşit de “stegari” pe teren propriu în acest campionat.

În urma acestei victorii, a 10-a din actualul sezon, “stegarii” noştri au urcat pe locul 5, cu 37 de puncte, şi au ajuns la 5 meciuri consecutive fără gol primit.

Sâmbătă, 13 aprilie, ne deplasăm la Mioveni, pentru meciul cu Unirea Bascov, iar pe 20 aprilie revenim pe Silviu Ploeşteanu, pentru meciul cu CSO Filiaşi.

___

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului – susţine-i prin patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari