SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Flacăra Horezu 0-0 Steagu’ | Cronica meciului

2 min read

În pitorescul decor din Treapt, Copiii Oraşului au reuşit un meci perfect din punct de vedere defensiv, obţinând un punct pe terenul viceliderului Seriei a 3-a.

Au evoluat: 99. Abi Popa (20 de ani) – 20. Daniel Răducan (20), 5. Eduard Renţa (16), 22. Raul Toader (20), 13. Daniel Dumbravă (24) – 14. Florin Stîngă (40), 8. Robert Marin (16), 29. Dragoş Sandu (16) – 17. Horia Popa (25), 23. Adrian Stoian (21), 9. Carlo Danciu (19)

Au mai intrat în repriza secundă: 10. Cătălin Grigore (19), 7. Nicolas Antone (16), 2. Mihai Horhocea (18)

“Stegarii” antrenaţi de Florin Stîngă şi Toto Şanta au fost consistenţi şi pe faza de atac, doar imprecizia căpitanului Horia Popa în două situaţii bune amânând celebrarea golului pentru etapa următoare. Mai întâi a fost un şut puţin peste transversală de la 16 metri, după ce şi-a făcut mingea în zona centrală pe lângă doi adversari. Imediat după aceea, e reluat tot peste poartă şi centrarea pe jos a lui Danciu, din banda dreapta.

Tot Horică a fost aproape de gol şi cu puţin timp înainte de pauză, când şi-a văzut şutul cu pământul de la aproximativ 18 metri respins de portar, cu destulă dificultate, din apropierea rădăcinei stâlpului stâng.

Abi Popa a avut priză la ofensiva a gazdelor din primele 45 de minute, iar atunci când situaţia părea fără de scăpare, intervenţiile în şase metri ale lui Dani Dumbravă şi Edi Renţa au rezolvat orice problemă.

Danciu şi cu Stîngă au fost “stegarii” care au încercat poarta adversă cu şuturi în a doua repriză, în vreme ce Abi Popa şi-a continuat demonstraţia de calm şi siguranţă.

Chiar dacă a trecut puţin peste o lună de când băieţii noştri au marcat ultimul gol, nu putem decât să ne lingem pe buze gândindu-ne la savoarea golului care va veni.

Vor veni golul şi victoria mult dorite marţi, 9 aprilie, de la ora 17:00, pe stadionul “Silviu Ploeşteanu”, împotriva celor de la Astra II Giurgiu? Doar Copiii Oraşului au răspunsul.

Hai, Stegarii!

___

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului – susţine-i prin patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari