SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 2005 1-1 ACS Steagu Roşu | Cronica meciului

2 min read

În ciuda improvizaţiilor efectuate de antrenoarea Lucia Cormoş-Ghioc în primul XI, dictate de absenţa a 4 titulari, tinerii noştri “stegari” au reuşit să-şi menţină invincibilitatea în acest sezon al Campionatului de Juniori – Grupa II.

Rezumat video

Scorul meciului disputat duminică dimineaţă pe “Silviu Ploeşteanu” a fost deschis de Grupa 2005 a clubului nostru în minutul 20, când execuţia lui Vlad Lupu din lovitură liberă (aprox. 25 de metri) a fost deviată de zidul advers, portarul nereuşind să se redreseze la timp.

Acesta a fost şi scorul pauzei. În a doua parte, portarul şi căpitanul Grupei 2005, Cristi Balcan, a amânat egalarea prin câteva intervenţii frumoase. Până la urma, vizitatorii au făcut 1-1 la capătul unei acţiuni individuale purtată de numărul 18, deşi evoluau temporar în 10 oameni.

Luca Gomboş a fost aproape să ne readucă în avantaj spre final, când a scăpat singur cu portarul după o degajare din apropierea careului nostru, dar şutul său cu stângul, din cădere, de la aproximativ 11 metri, s-a dus la o palmă de vinclu.

Micii “stegari” vor avea parte de un nou derby etapa viitoare, pe 13 sau 14 aprilie, când vor întâlni în deplasare Braşovia, liderul campionatului.

_____

Şi mai micii “stegari”, Grupele 2006 şi 2008, care ne reprezintă clubul graţie protocolului de colaborare încheiat vara trecută cu Corona Braşov, au înregistrat scoruri oscilante sâmbătă după-amiază pe stadionul Carpaţi.

Dacă Juniorii E Elită (11 ani) au cedat în faţa Kids Tâmpa (locul 3) cu 1-15, Juniorii D (13 ani), antrenaţi de Ionuţ Mitroi şi Ioan Handrea, au reuşit o remiză onorabilă şi spectaculoasă cu liderul seriei, Kids Tâmpa.

La scorul de 1-0 pentru adversari, “stegarii” au ratat un penalty înaintea egalării reuşită de Gabriel Andron, care şi-a trecut în conta dubla când a stabilit şi scorul final.

Etapa viitoare, a 13-a, Grupele 2006 şi 2008 vor înfrunta de asemenea Braşovia în deplasare, meciurile fiind programate în dimineaţa zilei de duminică, 14 aprilie, la orele 9:30 (Grupa 2008) şi 11:00.

Hai, Stegarii!
_____

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului – susţine-i prin patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari