SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Suciu: „Meciul cu Râșnov este unul capital”

2 min read

Ziua care poate decide șansele stegarilor la play-off se apropie cu repeziciune, iar toții jucătorii și întregul staff tehnic sunt conștienți de importanța etapei din această sâmbătă.

CITEȘTE AICI AVANCRONICA MECIULUI SR BRAȘOV – CETATE RÂȘNOV


Antrenorul interimar George Suciu a afirmat că este mulțumit de comportarea avută de fotbaliștii stegari la antrenamentele din această săptămână. El a mai spus că „meciul cu Râșnov este unul capital, care poate încununa munca băieților din acest sezon cu o calificare în play-off, pe care o merităm pe deplin”.

Chiar dacă după întâlnire cu Cetate Râșnov de pe 26 noiembrie mai rămân de jucat patru etape din campionatul regulat, miza acestui meci este dată de faptul că râșnovenii ocupă locul trei, cu patru puncte avans față de stegarii aflați pe locul cinci. Echipa de sub Tâmpa trebuie așadar să învingă sâmbătă un adversar cu care se află în luptă directă pentru play-off.

Dar râșnovenii nu vor fi un adversar facil. „Punctul lor forte este experiența”, a spus George Suciu. „Au un lot forma din jucători cu mulți ani de activitate în spate. Însă, sperăm că entuziasmul tinereții noastre, cumulat cu ceea ce am lucrat în această săptămână, să învingă în meciul de sâmbătă.”

Stegarii vor fi lipsiți la acest meci de aportul a câtorva jucători importanți. Căpățână, Burlacu și Olteanu, au văzut cartonașe roșii la finalul meciului cu Odorheiu Secuiesc, Căucă este suspendat, iar Gödri este în continuare accidentat. Vor reveni, însă, Ștefan Răchișan și Mihai Ion, care și-au ispășit etapa de suspendare.

„Pregătirea din această săptămână a fost exact cum mă așteptam: profesionalism, dăruire, motivație. I-am văzut pe băieți mai motivați ca niciodată să obțină o victorie care să ne apropie de play-off”, a încheiat George Suciu.


BILETE ONLINE PENTRU MECIUL SR BRAȘOV – CETATE RÂȘNOV SUNT DISPONIBILE MAI JOS

TRIBUNA 2

10 LEI

ZONA FAMILY

30 LEI

FOTOLII

50 LEI

Creat de stegari pentru stegari