SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | „Scorul este mincinos!” – Laurian Păun

1 min read

Analizând înfrângerea suferită vineri cu CS Blejoi, liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, antrenorul principal al stegarilor, Laurian Păun, consideră că „scorul este mincinos! Momentul care ne-a destabilizat a fost când am rămas în zece jucători. Nu am reușit să echilibrăm în inferioritate numerică.”

Fără a contesta în vreun fel succesul prahovenilor – „care nu întâmplător se află pe primul loc” – antrenorul brașovean a mai spus că „întotdeauna jucăm la victorie! Dar, în situația dată, problemele interne și jucătorii accidentați se pare că ne-au afectat evoluția.” Vă reamintim că marți, 8 noiembrie, echipa noastră s-a despărțit de antrenorul Florin Dîrvăreanu, care și-a prezentat demisia, iar portarul Bogdan Căucă a fost exclus din lot din cauza problemelor disciplinare grave din ultima perioadă.

Pentru stegari urmează o nouă zi de vineri cu fotbal, de această dată în deplasare, în Harghita. Astfel, pe 18 noiembrie, de la ora 14:00, SR Brașov va întâlni pe stadionul Municipal echipa FC Odorheiu Secuiesc. Va fi al 3-lea meci din acest sezon dintre brașoveni și harghiteni, precedentele având loc în Turul 2 al Cupei României (3-2 pentru Steagul) și în etapa a 4-a de campionat (2-0 pentru Odorhei).


Creat de stegari pentru stegari