SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Modificări în staff-ul tehnic și lotul echipei

2 min read

Clubul SR Brașov informează suporterii că Florin Dîrvăreanu și-a prezentat demisia din postul de antrenor principal.

Decizia dânsului este motivată de starea de sănătate, care a avut de suferit în urma presiunii rezultatelor din ultima perioadă. „Spiritul e alterat și încrederea zdruncinată”, așa a descris fostul antrenor stegar atmosfera după ultimele două rezultate ale echipei (1-1 acasă cu Kids, înfrângere cu 1-2 în deplasare cu Sepsi II OSK).

Despre demisie, managerul general al clubului, Ion Gurgu, a menționat:

„Am vorbit cu Florin azi (n. marți) și s-a consumat enorm din cauza presiunii. Mi-a zis că sănătatea și familia lui primează. Decizia lui era luată de sâmbătă seară. Am încercat să-l fac să se răzgândească, dar nu am reușit. Regretăm că starea de sănătate nu-i mai permite să continue! Îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi, perioadă în care s-a schimbat ceva în jocul echipei, am ajuns pe locul trei în clasament, în lupta pentru play-off, și am rămas cu câteva amintiri frumoase în Cupa României.”

Până la încheierea meciurilor oficiale din acest an (ultimul va fi pe 3 decembrie), echipa va fi pregătită de Ioan Nagy și Laurian Păun.

Pe de altă parte, tot marți, portarul Bogdan Căucă a fost suspendat de club pentru o perioadă nedeterminată din motive disciplinare grave. Acesta se va antrena separat de restul jucătorilor până când conducerea administrativă a clubului va lua o decizie finală.


Creat de stegari pentru stegari