SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | „Mobilizare în fața celor de la Păulești”

2 min read

Sâmbăta aceasta, 8 octombrie, de la ora 15:00, stadionul Silviu Ploeșteanu va fi scena confruntării dintre SR Brașov și CS Păulești, din etapa a 7-a a Ligii a 3-a. Stegarii vin după două victorii la rând în deplasare și nu vor avea o misiune deloc ușoară în fața nou-promovatei din județul Prahova.

„Trebuie să ne mobilizăm în fața celor de la Păulești” – au declarat antrenorii Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun. „Sunt o echipă disciplinată, arțăgoasă și care pare că are succes în deplasare după o tactică de totul sau nimic”.

Venind să confirme aprecierile staff-ului nostru tehnic stau remiza obținută de Păulești la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi II (1-1), și victoria de acum două etape de pe terenul celor de la FC Odorheiu Secuiesc. Ultima înfrângere pe teren străin a oaspeților de sâmbătă datează din etapa inaugurală, când au cedat cu 1-3 în fața actualului lider al Seriei a V-a, CSO Plopeni.

În ce privește echipa noastră, săptămâna aceasta a însemnat un amestec de sentimente.

„Pregătirea din această săptămână s-a făcut cu aceeași responsabilitate și același obiectiv: victoria. Am lucrat din păcate pe un fond dulce-amărui. Venim după două victorii consecutive, dar în același timp băieții l-au condus pe Alex Vagner pe ultimul drum. Asta nu are cum să nu te facă să-ți pui întrebări sau să nu inducă apatie în grup. Ne-am pregătit bine și chiar dacă gripa și răceala au mai șfichiuit pe ici, pe colo, eu sper să nu avem indisponibilități în afară de cele deja știute: Gödri – ruptură parțială de menisc interior și ruptură de ligamente încrucișate, Munteanu – deget rupt la mână.”

Băieții, însă, își propun să obțină și prima victorie de pe teren propriu în memoria regretatului Alex Vagner.

Eu am încredere că dacă respectăm și noi disciplina de joc, sarcinile tactice și dacă înlăturăm apăsarea de fond, de care am vorbit mai sus, vom reuși să bucurăm iar suporterii chiar la noi acasă.

Florin Dîrvăreanu, antrenor SR Brașov

CITEȘTE AICI avancronica meciului cu CS Păulești și află detalii despre bilete.

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari