SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | „Forța care ne unește este puternică” – Dîrvăreanu și Păun

2 min read

Ziua derby-ului SR Brașov – Kids Tâmpa aproape a sosit (citește aici avancronica), iar antrenorii Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun spun că „emoțiile de sâmbătă sunt potențate atât de clasificarea meciului ca derby local cât și de dorința de revanșă, dar noi încercăm să ne menținem realiști. Când dorința de revanșă devine obsesie, se declanșează anumite mecanisme psihologice care pot fi dăunătoare. De asta trebuie să fim conștienți. La antrenamente este atmosferă bună, se lucrează cu seriozitate, fondul rezultatelor recente a întărit încrederea de sine și a consolidat grupul.”

Într-adevăr, deși vor dori să răzbune înfrângerea cu 1-3 suferită în etapa inaugurală în fața celor de Kids, stegarii sunt nevoiți să rămână lucizi pentru obținerea victoriei care poate consolida și mai mult clasarea pe locul trei – loc de play-off.

De la acel meci de pe 27 august, lucrurile s-au mai schimbat.

„Față de momentul anterior al întâlnirii cu Urșii, consider că noi am făcut acumulări importante atât în planul pregătirii fizice cât și în trasarea unor coordonate de joc care să ne asigure cele mai bune rezultate. Cum am mai spus, indiferent de adversar, meciul care urmează este întotdeauna cel mai important iar noi ne mobilizăm pentru victorie.”

Pentru victorie se mobilizează cu siguranță și cei de la Kids, care aproape întotdeauna au găsit resurse nebănuite în meciurile contra Steagului, oferind printre cele mai bune prestații ale lor. Despre adversarul de sâmbătă, 29 octombrie, antrenorii stegari au menționat că „cei de la Kids nu mai sunt ”copiii” de altădată; au evoluat frumos, au multe ore de pregătire împreună iar asta le conferă avantajul de rodaj tehnico-tactic. Noi nu ne vom lăsa mai prejos.”


În acest moment, întreg lotul stegar se prezintă valid pentru derby-ul de sâmbătă, excepție fiind Gödri András, accidentat în meciul de Cupă cu Șelimbăr de pe 14 septembrie. După un program de fizioterapie, fundașul central brașovean se va opera la început de noiembrie, acesta având parte de tot suportul clubului.

Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun au dorit să adreseze și un mesaj suporterilor înaintea meciului de mâine (29 octombrie), bazându-se pe o prezență masivă în tribunele stadionului Silviu Ploeșteanu: „forța care ne unește este puternică și, dacă e canalizată corespunzător, putem învinge orice adversar din acest eșalon.

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari