SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | Steagu’ – Kids Tâmpa

3 min read

Derby-ul Brașovului ține capul de afiș al primei etape din returul sezonului regulat. Meciurile dintre galben-negri și alb-albaștri au dovedit cu fiecare ocazie că poziția din clasament a celor două echipe devine irelvantă.

UNDE ȘI CÂND SE JOACĂ

  • sâmbătă, 29 octombrie 2022 – stadionul Silviu Ploeșteanu (Tineretului)
  • ora de start: 15:00
  • biletele: 10 lei la T2 (copiii sub 14 ani beneficiază de acces gratuit); 30 și 50 lei în Zona Family (vezi detalii și cum poți rezerva locul), 50 lei Fotolii
  • casele de bilete se deschid la ora 13:50

CE-AU FĂCUT ÎN MECIUL ANTERIOR

Kids Tâmpa Brașov a pierdut la limită, 0-1, în ultima etapă a turului, pe terenul celor de la Cetate Râșnov, ratând ocazia unei clasări pe locul patru – ultimul care asigură prezența la barajul de promovare.

Iată cum a fost descrisă întâlnirea de pe Bucegi de Ciprian Anghel, unul din antrenorii echipei Kids: O partidă echilibrată, cu două echipe bune. Am luat gol după pauză la o greșeală pe faza noastră defensivă. Apoi s-a jucat mai mult pe contre, cu ocazii mari la ambele porți. Și noi am avut două situații foarte clare, dar nu am reușit să fructificăm niciuna, astfel că am plecat de la Râșnov fără niciun punct.(sursa)

Pentru cei de la Kids a fost a treia înfrângere la rând, după cele de la CS Blejoi (0-4) și de acasă cu FC Odorheiu Secuiesc (1-4). Urșii au obținut ultima victorie pe 1 octombrie, în etapa a 6-a, când au învins Sepsi II OSK cu 2-0 pe ICIM.


Dragoș Sandu, căpitanul stegarilor, în acțiune contra celor de la CSO Plopen în ultima etapă din turul sezonului regulat. FOTO: Cătălin Ionescu / ioon.ro

Stegarii au încheiat turul cu o victorie în fața liderului neînvins din acel moment, CSO Plopeni (1-0), asigurându-și locul trei și reducând diferența față de primele două poziții. Echipa de sub Tâmpa este neînvinsă de cinci etape, perioadă în care a reușit patru victorii.


CE-A FOST ÎN TUR

Meciul care a inaugurat campionatul 2022/23 al Ligii a 3-a s-a terminat cu victoria celor de la Kids Tâmpa (3-1), la capătul unui meci în care mai toate evenimentele din teren au părut să conlucreze în defavoarea stegarilor: adversarii au deschis scorul dintr-o lovitură liberă la un fault clar asupra lui… Ștefan Răchișan, iar la scorul de 1-1 galben-negrii au avut două mari ocazii de a lua conducerea.

YouTube player

LA CE SĂ NE AȘTEPTĂM

În primul rând trebuie să ne așteptăm la dorința de revanșă a stegarilor pentru eșecul suferit în etapa de debut, dorință dublata de necesitatea consolidării poziției pentru play-off.

Fază din meciul tur, 27 august. Carlo Danciu îl driblează pe Vlad Potecu, căpitanul celor de la Kids. FOTO: Cătălin Ionescu / ioon.ro

Va fi a 8-a întâlnire directă din campionat dintre stegari și urși, și nici un meci nu s-a încheiat vreodată la egalitate. Singura remiză din istorie a fost consemnată în ediția trecută a Cupei României, când a fost 3-3 după 120 de minute, stegarii impunându-se la loviturile de departajare.

Așadar, trebuie să ne mai așteptăm și la un meci în care se vor marca goluri și care va oferi dueluri aprige pentru fiecare minge până în ultima secundă. Golaverajul confruntărilor din campionat este egal în acest moment, 11-11, cu cei de la Kids având o victorie în plus (4-3).

Derby-ul SR Brașov – Kids Tâmpa se joacă sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul Silviu Ploeșteanu. Se anunță vreme bune, cu soare și temperaturi de 15-17 grade Celsius pe durata meciului.

Hai, Steagu’!

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari