SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | „Am crezut foarte mult în șansa noastră” – Dîrvăreanu și Păun

2 min read

Stegarii termină turul pe locul 3 în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, după ce sâmbătă au provocat ex-liderului CSO Plopeni prima înfrângere din campionat.

Antrenorii Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun au dorit să transmită un mesaj de felcitare jucătorilor.

„Bravo, băieți! Ați fost buni rău, încă o dată! Am ajuns împreună la o bornă importantă: am încheiat turul pe podium, și nu oricum ci prin luptă dreaptă, în fața liderului seriei. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără talentul și dăruirea voastră! Vă mulțumesc celor care ați crezut și celor care v-ați alăturat cu tot sufletul acestui proiect. Nu a fost ușor, sunt conștient că mai avem aspecte de reglat (atât tehnice cât și administrative), dar important este că am reușit împreună, cu cinste și onoare. Fiți mândri de voi și fiți la fel de ”buni rău” pe mai departe!”


Despre meci în sine, staff-ul tehnic al stegarilor spune că au avut un plan de la care nu s-au abătut nici o clipă.

„Nu ne-am desconsiderat adversarul, dar am crezut foarte mult în șansa noastră. Ne-am păstrat calmul în fața unui adversar din ce în ce mai irascibil pe fondul reușitelor noastre tehnico-tactice. Pasul de înaltă clasă al lui Vlad Olteanu către Stefan Răchișan a reușit să aducă bucurie în tribune și un plus de încredere în șansa noastră, înscrierea golului confirmând superioritatea noastră pe toate planurile.”

YouTube player

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari