SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | „Ne mândrim cu istoricul Steagului”! – Fl. Dîrvăreanu și Laurian Păun

2 min read

Sfârșitul turului în sezonul regulat aduce sub Tâmpa, sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 15:00, liderul Seriei a 5-a, CSO Plopeni – o echipă care a remizat o singură dată și câștigat celelalte șapte partide. Stegarii, aflați pe locul trei, caută să-și consolideze această poziție, care asigură prezența în play-off, provocând liderului prima a înfrângere.

Antrenorii SR Brașov, Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun, împreună cu jucătorii stegari, sunt conștienți de provocarea pe care o au în față:

„Nu putem anticipa ce va fi sâmbătă, dar repetăm ceea ce pare un clișeu, dar care este purul adevăr: ne-am pregătit pentru victorie. Noi ne dorim cu tărie un rezultat bun; voința este energie pură – deci important e să o canalizăm eficient. Se știe că reușitele țin cont de elemente imponderabile precum valoarea individuală, lianții de grup dar și de spirit.”


CITEȘTE AICI avancronica meciului și informațiile despre bilete


După o primă jumătate de sezon cu 11 meciuri oficiale la conducerea echipei galben-negre (8 în campionat și 3 în Cupa României, cei doi antrenori au reflectat și asupra emoțiilor de dincolo de gazon, vorbind despre cum au ajuns să perceapă întreg proiectul Steagul Renaște.

„Înainte de a începe colaborarea cu SR priveam cu admirație emulația din jurul acestui nume cu rezonanțe istorice și aplaudam relația dintre jucători și galerie, resimțită ca un înteg. Acum, din interior, înțelegem cu adevărat cât efort și cât sacrificiu, câtă pasiune și câtă intrigă sunt polarizate în jurul unei povești care merită și se vrea de succes. Suntem ca într-un montagne-russe, cu suișuri și coborâșuri, iar acest parcurs se numește viață. Avem alături profesioniști, voluntari de suflet cu doua inimi galben-negre în piept, fani înfocați, uneori puri, alteori duri, familii de brașoveni care se alătură marii noastre familii, dar identificăm și elemente destabilizatoare. Exact ca în viață! Ce nu te doboară, te face mai puternic. Viața e un puzzle complicat. Trebuie viziune, determinare, voință, autodisciplină și inteligență ca să construiești imaginea de ansamblu și succesul.”

Florin Dîrvăreanu, antrenorul principal al SR Brașov, a ținut să completeze:

„Noi ne mândrim cu istoricul Steagului, și suntem privilegiați să-l avem alături de noi pe fostul căpitan, Nelu Nagy, care ne inspiră și ne încurajează. Am simțit adesea că Nicolae Pescaru – cel care mi-a fost și mentor – ne veghează de sus și de aceea știm că fiecare dintre noi are de apărat onoarea de a fi stegari. Prin efort, ambiție și dăruire, mâine și la fiecare meci ce va urma. Hai Steagu’ !”


– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari