SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Marian Cristescu a semnat

1 min read

Marian Cristescu (34 de ani), a semnat în această dimineaţă un contract cu clubul nostru valabil până la finalul sezonului 2019-2020.

“Eu cred că acestă echipă este continuatoare FC Braşov, echipa care m-a lansat în fotbalul mare.”

Marian Cristescu

Dl. Cristescu a jucat în perioada 2005-2011 169 de meciuri pentru Steagu’ în toate competiţiile şi a marcat 21 de goluri, contribuind în ediţia de campionat 2007-2008 la promovarea echipei în Liga 1, după trei sezoane consecutive petrecute în eşalonul secund.

În cursul sezonului 2019-2020 al Ligii a 3-a Marian Cristescu va îndeplini, împreună cu Romeo Surdu, şi rolul de asistent al antrenorului principal Florin Stîngă.

Fostul căpitan „stegar” a evoluat pentru echipa suporterilor în 4 meciuri test vara aceasta, marcând 4 goluri şi oferind 3 pase decisive. A lipsit din cauza unei accidentări în ultimele două partide, cu CS Afumaţi şi Cetate Râşnov, dar acum este apt pentru a îmbrăca sâmbăta aceasta, cu Progresul, de la ora 18:00, pentru a 170-a oară tricoul “stegar”.

Îl vei putea cunoaşte îndeaproape pe Marian joia aceasta, 22 august, pe terasa Aftăr Garden (str. Alecu Russo nr. 2), în cadrul prezentării lotului “stegar” pentru acest sezon. (click pe link pentru detalii).

_____

Cu privire la situaţia nefastă semnalată de FRF privind parteneriatul între clubul nostru şi şcoala de fotbal Kids Tâmpa, vom avea disponibile mai multe informaţii şi detalii în cursul acestei zile. 

Creat de stegari pentru stegari