SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Legendarul căpitan „stegar” Ioan Naghi este noul director tehnic al clubului

1 min read

Ioan Naghi, care a îmbrăcat tricoul galben-negru în peste 420 de meciuri oficiale în toate competițiile între 1972 și 1990 este, începând de azi, noul director tehnic al echipei suporterilor „stegari”.

Dl. Naghi, care va împlini 65 de ani pe 8 noiembrie, a purtat banderola de căpitan din 1980 și până la finalul sezonului 1989-1990, fiind deopotrivă ultimul căpitan al echipei din perioada comunistă, cât și primul de după Revoluție.

După retragere, a fost antrenor la FC Brașov în primul sezon post-decembrist al echipei, clasând echipa pe locul 9 în prima ligă. A avut ulterior rolul de asistent, contribuind împreună cu Răzvan Lucescu la promovarea „stegară” în Liga 1 din 2008, sau la calificarea în finala Cupei României cu FC Vaslui în 2011, când a făcut cuplu cu Marius Lăcătuș.

Ioan Naghi va superviza activitatea de pregătire a echipei și va concepe împreună cu ceilalți membri ai staff-ului tehnic programul de antrenament. Prezența lui pe banca tehnică va aduce un mare plus de luciditate, în special în momentele în care Florin Stîngă, Marian Cristescu și Romeo Surdu se vor afla concomitent pe teren.

Practic este vorba despre oficializarea relației dintre clubul SR Brașov și dl. Naghi, care pe parcursul celor doi ani de proiect a oferit în mod regulat consiliere staff-ului echipei, luând parte și la multiple sesiuni de antrenament.

STEAGU’ SUNTEM NOI!

Creat de stegari pentru stegari