temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

„Stegarii” revin în acţiune

Miercurea aceasta, 22 ianuarie 2020, SR Brașov marchează startul oficial al meciurilor test ale iernii. Programul parțial al tuturor meciurilor este disponibil mai jos.

Baza Sportivă din Vulcan va găzdui, de la ora 17:00, confruntarea dintre CS Vulcan (locul 2 în Liga 5 Braşov) şi SR Braşov. Cele două echipe s-au întâlnit şi în debutul pregătirilor din ianuarie 2018, „stegarii” punctând atunci pentru o victorie cu 3-0 pe sinteticul de pe ICIM.

Iată rezumatul acelui meci:

În continuare, „stegarii” au confirmat încă patru meciuri test, dorinţa antrenorului Florin Stîngă fiind ca băieţii să aibă în picioare în jur de zece jocuri până la debutul returului.

  • 23 ianuarie, ora 14:30, vs. Kids Tâmpa U19 – teren sintetic ICIM;
  • 31 ianuarie, ora va fi anunţată, vs. Petrolul Ploieşti (L2) – stadion „Ilie Oană”;
  • 5 februarie, ora va fi anunţată, vs. Cetate Râşnov (L3), teren sintetic Tărlungeni;
  • 15 februarie, ora 11:00, vs. Aerostar Bacău (L3, Seria 1, lider), teren sintetic Tărlungeni.

Aproape toţi adversarii ne sunt familiari. Cu Petrolul Ploiești am susţinut un test la Braşov pe 4 iulie 2019 (0-1), cu Cetate Râşnov avem deja o tradiţie a meciurilor de pregătire, pe lângă faptul că suntem adversari în aceeaşi serie, iar cu Kids Tâmpa avem un parteneriat prin care jucători de la această şcoală fac pasul spre fotbalul de seniori prin intermediul clubului nostru.

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro