SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Romeo Surdu a semnat, Marian Cristescu în stand by

2 min read

Suntem încântăţi să anunţăm că râşnoveanul Romeo Surdu, fotbalist cu 119 meciuri şi 31 de goluri pentru Steagu’ în toate competiţiile, a semnat un contract cu echipa suporterilor “stegari” pe o perioadă de un an.

Romeo Surdu, 35 de ani, ultima oară la Farul Constanţa, a dorit să pună ghetele în cui în această vară şi să se dedice antrenoratului, însă a fost în cele din urmă convins de Florin Stîngă, Marian Cristescu şi staff-ul administrativ al echipei să mai joace cel puţin un sezon pentru culorile care l-au lansat în fotbal. El va purta clasicul său număr 24.

În paralel cu activitatea din linia ofensivă a Copiilor Oraşului, dl. Surdu îl va şi asista pe dl. Stîngă cu programul de pregătire al echipei.

Marian Cristescu (34), de asemenea un jucător emblematic pentru istoria recentă a “stegarilor” (169 de meciuri şi 21 de goluri în toate competiţiile), va semna şi el un contract cu clubul nostru în cursul acestei săptămâni.

Fostul căpitan “stegar” a evoluat pentru echipa suporterilor în 4 meciuri test vara aceasta, marcând 4 goluri şi oferind 3 pase decisive. A lipsit din cauza unei accidentări în ultimele două partide, cu CS Afumaţi şi Cetate Râşnov, dar încet-încet reintră în programul normal de antrenament.

Dl. Cristescu, care în teren va purta numărul 18, cu care s-a consacrat aici sub Tâmpa, va fi şi el unul din “secunzii” lui Florin Stîngă sezonul acesta.

Prezenţa lui Romeo Surdu şi Marian Cristescu în vestiar, la antrenamente şi mai ales în teren a generat un efect revigorant între tinerii jucători din lot, care sunt mai motivaţi şi mai încrezători în forţele lor şi în potenţialul aceastei echipe.

STEAGUL RENAŞTE PRIN NOI!

_____

ABONAMENTE SEZONUL 2019-2020

Vezi la lucru una din cele mai promiţătoare echipe “stegare” a ultimilor ani achiziționându-ţi un abonament sub formă de card sau de brățără specială – care îi celebrează pe Nicolae Pescaru și Csaba Györffy, doi dintre cei mai mari „stegari” din istorie.

  • La T2 și T1: 150 lei preț întreg/100 lei preț redus pentru elevi, studenți și pensionari, care la achitarea abonamentului trebuie să prezinte carnetul de elev, legitimația de student sau talonul de pensie împreună cu un act de identitate (buletin, pașaport, carnet de conducere etc.)
  • La Fotolii: 650 lei – achitabil în două rate de 325 lei – prima până pe 24 august, a doua până pe 21 martie.

Împreună cu fiecare abonament achiziționat, suporterii vor putea să-și aleagă și un material promoțional cadou (eșarfă, cană, fanion) în valoarea de 35 de lei.

Rezervă-ți abonamentul pentru sezonul în care celebrăm 80 de ani de la debutul „stegar” în competițiile oficiale completând formularul de mai jos:

[contact-form-7 id=”6205″ title=”Comandă Brăţara-Abonament SR Braşov, retur 2019″]

Creat de stegari pentru stegari