SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Prezentarea lotului SR Brașov | Joi, ora 19, la Aftăr Garden

2 min read

“Stegarii” din tribune vor avea ocazia să-i cunoască îndeaproape pe “stegarii” din iarbă joia această, 22 august, de la ora 19:00.

Prezentarea lotului echipei suporterilor braşoveni se va desfăşura în centrul oraşului, pe terasa Aftăr Garden (str. Alecu Russo nr. 2), iar accesul la eveniment este gratuit pentru toate categoriile de vârstă. Aşteptăm curajoşii şi tupeiştii să se bage la concursul de football freestyle contra celor mai tehnici fotbalişti din lotul nostru. Premiul pentru simpla participare? Respectul tuturora şi probabil şi ceva materiale promo din partea noastră, ca să vă şadă şi mai bine în galben-negru.

Este o oportunitate excelentă de a-i întâlni pe jucătorii şi antrenorii care vor ţine Steagu’ sus în sezonul 2019-2020, şi sperăm să avem alături cât mai mulţi iubitori ai culorilor galben-negre.

Dorim ca seara de joi să fie deopotriva o aniversare cu cântec şi culoare a celor doi ani împliniţi vara această de la înfiinţarea echipei care continuă tradiţia “stegară”, precum şi avanpremiera solicitantului sezon pe care îl avem în faţă. Nu uitaţi, sâmbăta asta debutăm în campionat pe teren propriu contra Progresului Bucureşti, una dintre cele mai bune echipe din seria noastră.

De asemenea, la locaţie se va găsi şi un stand de unde suporterii îşi vor putea procura abonamente pentru sezonul viitor, atât sub formă de brăţară, cât şi sub formă de card. Şi nu uitaţi că orice abonament achiziţionat vine cu un material promoţional cadou din partea clubului.

Pe curând!

STEAGU’ SUNTEM NOI!

Creat de stegari pentru stegari