SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Album foto de la meciul cu Gauss Bacău

1 min read

În prima repriză a meciului se sâmbătă dimineaţă (11 august), băcăuanii şi-au demonstrat aptetitul ofensiv (230 de goluri în sezonul trecut), percutându-ne prin singurele lor şuturi pe spaţiul porţii.

Noi am tot forţat golul, şi când reluarea imparabilă a lui Boţia din marginea careului mic s-a întâmplat, am crezut că, în sfârşit, lucrurile reintră în normal. N-a fost tocmai aşa, pauza găsindu-ne în dezavantaj de un gol.

La reluare, băieţii noştri s-au dezlănţuit între minutele 50 şi 65, când au marcat cinci goluri, fazele colective, neatenţiile şi oboseala adversarilor (sosiţi la Braşov în ziua meciului), precum şi inspiraţiile personale contribuind în final la un 7-2 agreabil.

Pentru noi urmează ultimul meci-test dinaintea debutului ediţiei 2018-2019 a Ligii a 3-a, cu Cetate Râşnov, pe 18 august, de la ora 18:00, pe stadionul “Silviu Ploeşteanu” (Tineretului).

Meciul de sâmbătă va prilejui şi prezentarea lotului cu care vom ataca promovarea în sezonul care va începe curând. Totodată, pe 17 august ne vom afla adversarii şi programul oficial.

fotografii de Mihai Cucu

Creat de stegari pentru stegari