SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 2-0 Cetate Râşnov | Ultima seară de dragoste…

2 min read

În ultimul test al verii ne-am impus cu 2-0 în faţa Cetăţii Râşnov, graţie golurilor reuşite de Emanuel Popa şi Alexandru Avram la extremităţile partide, în minutele 8 şi 81.

Meciul care a prilejuit prezentarea lotului cu care vom forţa promovarea în viitorul sezon a început bine pentru “stegari”, aceştia creându-şi destule ocazii în prima repriza, “Defensiva Dârvăreanu” (n. antrenorul Cetăţii) fiind străpunsă după o eroare a fundaşului râşnovean Sorin Marin, a căruit lovitura de cap a fost interceptată de Ema Popa, acesta lobându-l apoi pe Mihok.

Scorul a rămas neschimbat până la pauză, şuturile lui Boţia şi Răduţoiu neputând să-l bată pe Mihok, în vreme ce ghiulea lui Răzvan Damian a trecut pe lângă vinclu.

Repriza a doua i-a găsit pe râşnoveni cantonaţi în jumătatea noastră de teren, fostul “stegar” Alex Vîrlan încercându-l pe Abi Popa cu un şut de la distanţă din lovitură liberă.

“Stegarii” au încercat să-şi revină din starea de apatie, iar în ultimele zece minute insistenţele lui Alex Avram au putut fi stârpite doar prin fault, arbitrul dictând corect penalty. Acelaşi Avram a insistat să execute lovitura de pedeapsă, şi nu a dezamăgit, stabilind scorul final la 2-0.

Ca aspecte pozitive ale reprizei a doua, pe lângă gol, notăm şi calmul băieţilor noştri în momentele dominării râşnovene.

După acest ultim meci de pregătire ne aşteaptă, începând cu 25 august, 30 de finale pentru promovarea în Liga a 2-a

#SteagulRenaşte prin noi

Creat de stegari pentru stegari