SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Ziua revanşei pe 28 septembrie| Steagu’ – Flacăra

1 min read

Până sezonul trecut, scorul confruntărilor directe dintre braşoveni şi morenari era de o egalitate perfectă: 4 victorii pentru fiecare echipă, 13 goluri date şi 13 primite.

SR BRAŞOV vs. FLACĂRA MORENI, 28.09.2019, ora 17:00

stadionul Silviu Ploeşteanu (Tineretului)

Întâlnirile din toamna lui 2018 şi primăvara lui 2019 au înclinat balanţa în favoarea oaspeţilor din această sâmbătă, care ne-au învins atât în Bartolomeu cât şi la Moreni cu 2-1, după meciuri spectaculoase.

La fel se anunţă şi partida de sâmbătă, 28 septembrie, de pe stadionul “Silviu Ploeşteanu” (Tineretului). “Stegarii”, mânaţi de dorinţa revanşei, atât pentru meciurile pierdute sezonul trecut, cât şi pentru seria nefastă din ultimele trei etape, vor înfrunta o echipă morenară setată să-şi continue startul bun de campionat. Dâmboviţenii ocupă în prezent locul 2, cu linia 3-1-1, golaveraj 9-3.

Pentru braşoveni, deşi încep acest meci cu şansa a doua, dată fiind forma arătată de cele două echipe, victoria este obligatorie, pentru a evita complicaţiile din partea inferioară a clasamentului.

Biletele la T1 şi T2 pentru acest meci costă 10 lei şi se pot cumpără în ziua meciului, începând cu ora 15:30, de la casa de lângă Poarta Mare. La Fotolii, biletele se achiziţionează din recepţia stadionului, începând cu aceeaşi oră.

Accesul pe stadion este permis începând cu ora 16:00.

Creat de stegari pentru stegari