SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ vs. Pucioasa | Avancronică

2 min read

Sezonul, pentru noi, începe cu adevărat în această sâmbătă, când de la ora 18:00, pe stadionul “Silviu Ploeşteanu” (Tineretului), când vom întâlni FC Pucioasa.

Dâmboviţenii au pierdut şi ei meciul de debut în actualul campionat al Ligii a 3-a, 0-2 acasă cu CSM Alexandria. Sezonul trecut l-au terminat pe locul 6, cu linia 30-13-6-11, golaveraj 59-40, 45 de puncte, şi au pierdut 4 puncte în confruntările directe cu “stegarii”.

A fost 1-0 pentru noi în tur, cu un gol marcat în ultimul sfert de oră după un meci greoi, încărcat de teama de a nu greşi. În retur s-a încheiat 2-2, după ce am condus cu 2-0, graţie golurilor lui Carlo Danciu şi Horia Popa, şi cea mai tânără echipă “stegară” din istorie obţinea un punct la care puţini sperau în urma schimbărilor majore din club în pauza de iarnă.

Sâmbăta asta, cautăm revanşă faţă de noi înşine şi faţă de spectatori, după startul ratat cu Progresul din cauza întârzierii sosirii la stadion a celui de-al doilea medic.

Vremea se anunţă superbă (senin, 25 de grade Celsius la ora meciului), toate măsurile organizatorice au fost îndeplinite până în cel mai mic detaliu, pentru a nu mai întâmpina vreo surpriză neplăcută.

Pentru SR Braşov – FC Pucioasa, accesul spectatorilor la T2 şi T1 va fi gratuit – modul nostru de a ne cere încă odată scuze pentru etapa precedentă, iar la Fotolii biletele vor avea clasicul preţ de 50 lei.

Ne vedem pe stadion. STEAGUL RENAŞTE PRIN NOI!

Creat de stegari pentru stegari