SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Ziua aceea specială a săptămânii e azi! Steagu’ – Petrolul’ de la 18:00

2 min read

În al treilea test al verii băieţii în galben-negru vor înfrunta diseară, de la ora 18:00, pe stadionul Silviu Ploeşteanu, echipa de ligă secundă Petrolul Ploieşti, al cărei obiectiv pentru sezonul următor este foarte clar: promovarea!

După meciurile solicitante cu prim-divizionarele FCSB şi Chindia Târgovişte, pierdute la zero, “stegarii” au în plan să spargă gheaţa şi să marcheze primul gol al verii lui 2019, chiar dacă perioada pregătirilor nu a început oficial (reuniunea e programată pentru 8 iulie).

Că mult aşteptatul gol va veni din bocancul lui Horia Popa, Rareş Enceanu (aflat în pregătiri şi tratative cu echipa noastră), Carlo Danciu, Dragoş Popa sau Andrei Maxim, chiar nu are importanţă!

Ploieştenii sosesc în seara asta pe “Silviu Ploeşteanu” după ce au disputat la rândul lor două meciuri test, cu Chindia Târgovişte (0-0) şi Kids Tâmpa U17 (6-0).

Sperăm la o reeditare a atmosferei din meciul cu FCSB, de pe 25 iunie, pentru a onora cum se cuvine acest clasic al fotbalului românesc şi a demonstra, încă o dată, că Braşovul e colorat în galben şi negru.

Biletele se pot cumpără online până la ora meciului accesând acest link. De asemenea, cei care preferaţi metoda clasică, puteţi să vă achiziţionaţi biletul pentru T2 sau T1 (15 lei, gratuit pentru copiii până în 14 ani însoţiţi de un adult) de la casa de lângă Poarta Mare începând cu ora 17:00. Biletele la Fotolii se găsesc la recepţia stadionului de la aceeaşi oră.

Un oraş, o echipă. Steagul Renaşte prin noi!

Creat de stegari pentru stegari