SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ şi Rapid într-un meci cum nu s-a mai pomenit! Pe 14 iulie, de la ora 18:00

2 min read

Duminică, pe 14 iulie, stadionul “Silviu Ploeşteanu” va găzdui de la ora 18:00 meciul test SR Braşov – Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului, în care aniversăm deopotrivă doi ani de la startul proiectului #SteagulRenaşte, 80 de ani de la debutul Steagului în competiţiile oficiale, şi unitatea dintre echipă şi comunitate.

Suporterii vor lansa în teren, după marcarea primului gol, jucării de pluş, iar la porţile de acces din strada Mihai Viteazul şi la Poarta Mare din strada Stadionului se vor colecta pachete cu rechizite, haine şi alte jucării pentru copiii defavorizaţi ai oraşului.

Fiecare spectator care aduce haine, rechizite sau jucării va putea intra cu încă o persoană pe acelaşi bilet. Preţurile tichetelor încep de la 15 lei (la T2 şi T1, gratuit pentru copiii sub 14 ani însoţiţi de un adult) şi ajung la 50 de lei la Fotolii. Detalii despre comercializarea biletelor vor urma în cursul zilei de luni , 8 iulie.

Echipa suporterilor rapidişti din T2-ul giuleştean a promovat în această vară în Liga a 4-a, câştigând Seria a 2-a a Ligii a 5-a Bucureşti cu 9 puncte avans. Alb-vişiniii au câştigat 16 din cele 18 meciuri disputate, pierzând doar unul, marcând 72 de goluri şi încasând 16.

În viitoarea ediţie a Ligii a 4-a Bucureşti giuleştenii vor avea un sezon de foc, Steaua şi Carmen fiind doar doi dintre adversarii care ţintesc promovarea.

“Stegarii” ţintesc prima victorie a verii la intarea în linie dreaptă a pregătirilor pentru noul sezon competiţional.

Pe 14 iulie suntem un oraş, o echipă!

Creat de stegari pentru stegari