SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Meci test cu Chindia Târgoviște pe Carpați marți seară

1 min read

În această marți, 2 iulie, de la ora 18:00, “stegarii” vor întâlni pe stadionul Carpați echipa de primă ligă Chindia Târgoviște, antrenată de fostul tehnician “stegar” și internațional român Viorel Moldovan.

Târgoviștenii au promovat în Liga 1 vara aceasta după ce au câștigat Liga a 2-a cu următoarea linie de clasament după cele 38 de etape: 27-7-4 golaveraj 79-33, 88 de puncte, cu unul peste următoarea clasată, Academica Clinceni.

Până acum, roș-albaștrii au disputat două teste în cantonamentul pe care îl efectuează în orașul nostru, cu divzionarele secunde FK Czikszereda (2-0) și Petrolul Ploiești (0-0).

Pentru băieții lui Florin Stîngă și Toto Șanta meciul cu Chindia va fi al 2-lea test al verii, primul în “deplasare”, după ce marțea trecută au înfruntat vice-campioana României, FCSB, în fața a aproximativ 3000 de spectatori.

Joia aceasta, 4 iulie, de la ora 18:00, “stegarii” organizează un nou meci de gală în Bartolomeu, pe “Silviu Ploeșteanu”, contra cvadruplei campioane a României Petrolul Ploiești. Sâmbătă, 6 iulie, ne relaxăm pe același stadion cu matineul (ora 11:00) contra divizionarei secunde Gloria Buzău

Creat de stegari pentru stegari