SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Trei “stegari” de la Grupa 2005 în lotul pentru meciul cu Petrolul

2 min read

Portarul Cristi Balcan şi jucătorii de câmp Alex Toderaşcu (atacant) şi Luca Gomboş (mijlocaş) vor face parte din lotul echipei de seniori pentru meciul test cu Petrolul din 4 iulie. Cristi şi Alex au împlinit 14 ani pe 11 şi respectiv 12 iunie, în vreme ce Luca îşi va lua buletinul pe 7 august.

_____

Biletele la T2 şi T1 pentru meciul SR Braşov – Petrolul Ploieşti pot fi achiziţionate deja online de aici (click pe link) – iar la intrarea pe stadion se pot prezenta direct de pe telefon sau tabletă.

Ele pot fi emise și în format fizic în centrele partenere din Brașov ale iabilet.ro: Flanco Brașov Coresi, Cărturești Brașov (Mureșenilor 20), Cărturești Carrefour (Calea București 107), Perfect Tour(Piața Sfatului 12-14), Uman Brasov (Mureșenilor 3), IQBox Telekom Coresi și IQBox Telekom Kaufland (Calea București 112).

_____

La meciul SR Braşov – Petrolul Ploieşti din 4 iulie vor lua loc pe banca rezervelor “stegare” trei dintre cei mai talentaţi puşti ai Grupei 2005, antrenată de doamna Lucia Ghioc, existând posibilitatea ca antrenorul Florin Stîngă să le acorde minute copiilor pe finalul testului de joi seară.

Grupa 2005 SR Braşov a câştigat pe 9 iunie campionatul judeţean în faţa celor de la CSŞ Făgăraş. În respectivul meci, Cristi Balcan a blocat prima lovitură de departajare, iar Alex Toderaşcu a deschis scorul în minutul 64.

Toderaşcu şi Gomboş au fost golgeterii echipei în recent încheiatul sezon, marcând 15 şi respectiv 8 goluri.

_____

SR Braşov – Petrolul Ploieşti se joacă joi, 4 iulie, de la ora 18:00, pe stadionul Silviu Ploeşteanu. Biletele încep de la 15 lei, şi se vor putea achiziţiona şi de la stadion în ziua meciului. Copiii sub 14 ani însoţiţi de un adult beneficiază de intrare gratuită la T2 şi T1.

Un oraş, o echipă. Steagul Renaşte prin noi!

Creat de stegari pentru stegari