SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Unirea Bascov – Steagu’ | Avancronica meciului

2 min read

Copiii Oraşului merg sâmbăta aceasta la Mioveni, pentru confruntarea cu Unirea Bascov, în căutarea primei victorii oficiale în deplasare din 2019.

Unirea Bascov ocupă locul 9 în clasamentul Seriei a 3-a, cu următoarea linie după 22 de etape: 8-8-6, 38-27, 32 de puncte. Meciul tur dintre “stegari” şi “urşi” s-a încheiat cu un fals 1-1, băieţii noştri ratând numeroase ocazii pentru a obţine o victorie detaşată.

În această primăvară, echipa din Bascov a obţinut doar 4 puncte în cele 3 meciuri jucate pe propriul teren (0-0 cu CSU Craiova II şi 6-0 cu FC Hermannstadt II), suferind pe 6 aprilie o înfrângere drastică împotriva celor de la Flacăra Moreni, 2-5. Victoriile repurtate în deplasare la Viitorul Domneşti (5-0) şi în etapa precedentă la Atletic Bradu (2-0) ne dau totuşi măsura unei echipe cu o ofensivă capabilă.

“Stegarii” se vor prezenta de la ora 17:00 pe terenul Bazei Sportive Colibaşi-Mioveni ca o echipă ce nu a primit gol în ultimele 5 etape (0-0 cu FC Voluntari II, Turris Turnu Măgurele, CSM Alexandria şi Flacăra Horezu – echipe din top 4, şi 3-0 cu Astra II Giurgiu), record pe care vor căuta să-l îmbunătăţească.

Linia de clasament 10-7-5, 36-23 ne clasează pe locul 5, cu 37 de puncte, la egalitate de CSM Alexandria (4) şi CSO Filiaşi (6).

Defensiva noastră a dovedit că este în stare să suplinească variile indisponibiltăţi care au început să apară – accidentările lui Pîrvulescu, Renţa, Dragomir şi Tălmaciu – în vreme ce atacul a fost percutant în etapa de marţi, cu Astra II, reuşind să transforme în gol ocaziile create şi contraatacurile iniţiate.

Pe 20 aprilie, de la ora 17:00, cea mai tânără echipă din istoria Braşovului revine pe teren propriu, când va întâlni pe “Silviu Ploeşteanu” o echipă neînvinsă până acum în retur, CSO Filiaşi.

Până atunci, vă vom simţi aproape atât la Mioveni cât şi oriunde în lume v-aţi afla, în tentativa noastră de a reuşi a doua victorie consecutivă şi prima în deplasare din acest an.

Hai, Stegarii!

____

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului – susţine-i prin patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari