SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ – Filiaşi | Avancronica meciului

2 min read

Era de aşteptat ca în martie Copiii Oraşului să dispute cele mai grele meciuri ale returului. Confruntarea din această sâmbătă, 20 aprilie, ora 17:00, cu CSO Filiaşi, va fi fără îndoială cel mai greu test pe care băieţii noştri îl vor da în această primăvară.

Ziua aceea specială a săptămânii în care joacă Steagu’ îţi este prezentată de Temad

Echipa olteană vine pe “Silviu Ploeşteanu” ca singura ce nu a fost învinsă până acum în retur. Cele 7 victorii şi 2 egaluri îi situează pe alb-albaştri în fruntea clasamentului pe retur, şi pe locul 5 la general.

Linie de clasament: 23-12-4-7, 37-33, 40 de puncte

Pe teren străin, Filiaşi a câşigat doar la Craiova, contra CSU II (3-2), şi a remizat la Hermannstadt II (0-0) şi la Flacăra Moreni (1-1). Iar victoriile, fără excepţie, au fost reuşite la un singur gol diferenţă, după meciuri spectaculoase: două victorii cu 4-3, două cu 3-2 şi două cu 2-1.

Meciul tur dintre “stegari” şi olteni, disputat la Işalniţa, lângă Craiova, a fost un carusel al schimbărilor de scor – 1-0, 1-2, 3-2, 4-2 pentru noi în final.

În prezent, băieţii în galben-negru ocupă locul 6, cu 37 de puncte, şi următoarea linie de clasament: 23-10-7-6. 36-24.

Echipa noastră, în ciuda tinereţii lotului, şi a defensivei în special, are cea mai bună apărare din ultimele 6 etape, primind un scor gol, în deplasare. Iar în ultimul meci disputat în Bartolomeu, “stegarii” au învins cu 3-0 pe Astra II Giurgiu, una din echipele bune ale campionatului.

BILETE ŞI ACCES

  • 10 lei la T2 şi T1 (gratuit copiii sub 14 ani) – tichetele se achiziţionează de la casa de bilete de lângă Poarta Mare.
  • 50 lei la Fotolii – tichetele se achiziţionează din recepţia stadionului “Silviu Ploeşteanu”

Biletele se pot achiziţiona în ziua meciului începând cu ora 15:45. Accesul pe Poarta Mare se face începând cu ora 16:00.

STEAGU’ SUNTEM NOI!

Creat de stegari pentru stegari