SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

CSU Craiova II – Steagu’ | Avancronica meciului

2 min read

Copiii Oraşului ţintesc prima victorie oficială pe teren străin din această primăvară, în faţa unui adversar deopotrivă incomod şi surprinzător.

Partida CSU Craiova II – SR Braşov din etapa a 25-a se va disputa pe stadionul Extensiv, vineri, 26 aprilie, de la ora 17:00.

Oltenii au pierdut un singur meci până acum în retur, fiind învinşi pe 15 martie de CSO Filiaşi pe teren propriu cu 3-2.

În luna care a trecut de la acel meci, alb-albaştri au reuşit 3 victorii, toate la 0, cu FC Pucioasa (2-0), cu FC Hermannstadt II (3-0), şi etapa trecută la Atletic Bradu (2-0). Una din remize a fost surprinzătoare, 0-0 la Viitorul Domneşti – echipă care pierduse ultimele 25 de meciuri.

Linie de clasament: 24-7-10-7, 41-31, 31 de puncte, locul 10

Băieţii noştri, care joi după-amiază vor pleca în ultima deplasare lungă a sezonului, caută, pe lângă primul succes oficial pe alt stadion din retur, şi să atenueze amintirea înfrângerii cu 2-4 suferită pe “Silviu Ploeşteanu” în toamnă.

Cu doar 1 gol primit în ultimele 7 etape, şi acela din penalty, “stegarii” antrenaţi de Florin Stîngă şi Toto Şanta au un moral bun, dat de prestaţia entuziasmantă şi de victoria reuşită sâmbătă contra celor de la CSO Filiaşi (2-0), echipă neînvinsă în retur până la ora acelui meci.

Linie de clasament: 24-11-7-6, 38-24, 40 de puncte, locul 10

Fundașii Răzvan Dragomir (19 ani) și David Tălmaciu (16 ani) vor fi indisponibili pentru acest meci, precum și jucătorii ofensivi Răzvan Mitroi (40 de ani) și Nicolas Antone (16 ani). Dacă primii 3 sunt accidentați, cel din urmă este suspendat pentru cartonașul roșu primit în finalul meciului cu Filiași, când aflat aflat pe banca de rezerve a dorit să traverseze terenul pentru a celebra golul de 2-0 cu colegii săi și cu suporterii la gard.

Meciul cu CSU Craiova II de vineri va fi ultimul pe luna aprilie. Braşovenii vor începe luna mai pe “Silviu Ploeşteanu”, când pe data de 4 vor primi vizita celor de la Sporting Roşiori, de la ora 18:00.

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului!

Creat de stegari pentru stegari