SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ – Sporting Roşiori | Avancronica meciului

2 min read

În prima sâmbătă din mai, de la ora 18:00, “stegarii” pregătiţi de Florin Stîngă şi Toto Şanta vor forţa a 3-a victorie consecutivă pe teren propriu şi al 5-lea meci la rând fără gol primit pe stadionul-fortăreaţă “Silviu Ploeşteanu”.

Temad de invită la ziua aceea specială a săptămânii în care joacă Steagu’!

Chiar dacă adversarul de sâmbătă ocupă locul 13, retrogradabil, şi se află cu 5 etape rămase de jucat la 10 puncte de posibila salvare, meciul din această sâmbătă va fi orice numai uşor nu.

Victoriile reuşite de teleormăneni în această primăvară cu Unirea Bascov (1-0) şi în deplasare la FC Hermannstadt II (2-1) invită la precauţie. De altfel, abia în ultimele 2 etape putem spune că roşiorenii şi-au compromis şansele de salvare, când au pierdut la Moreni (0-2) şi acasă cu Atletic Bradu (1-2).

Linie de clasament: 25-5-9-11, 30-42, 24 de puncte, locul 13

Copiii Oraşului, pe lângă obiectivele enunţate în primul paragraf, au şi misiunea de a atenua amintirea egalului din tur (2-2), care ne-a stricat procentajul maxim reuşit până atunci pe teren străin.

Dar băieţii sunt conştienţi de importanţa meciului de sâmbătă, şi abia aşteaptă o tribună plină pe care să o încânte.

Linie de clasament: 25-11-7-7, 38-26, 40 de puncte, locul 5

Victoriile reuşite contra celor de la Astra II Giurgiu (3-0) şi CSO Filiaşi (2-0) dovedesc din plin potenţialul celei mai tinere echipe “stegare” din istorie.

BILETE LA MECI

  • Tribuna 2 şi Tribuna 1 (T2 şi T1) – 10 lei – acces pe Poarta Mare din str. Stadionului
  • Tribuna Oficială (Fotolii) – 50 de lei – intrarea principală

Casele de bilete se deschid în ziua meciului la ora 16:45. Meciul începe la ora 18:00.

Biletele la T2 şi T1 se achiziţionează de la casa de bilete de lângă Poarta Mare, iar biletele la Fotolii de la recepţia stadionului.

STEAGUL RENŞATE PRIN #COPIII ORAŞULUI!

Creat de stegari pentru stegari