SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Stegarii seniori şi juniori fac programul de weekend

2 min read

Weekend-ul Zilei Independenţei va debuta Bartolomeu vineri cu derby-ul juniorilor U14 Steagu’ – Colţea, de la ora 18:00, urmând ca sâmbătă “stegarii” mari să confrunte Viitorul Domneşti, în penultimul meci acasă din acest sezon al Ligii a 3-a.

STEAGU’ vs. COLŢEA

“Stegarii” antrenaţi de Lucia Ghioc ţintesc în această vineri, pe stadionul “Silviu Ploeşteanu”, de la ora 18:00, a 4-a victorie consecutivă, după turul de forţă realizat săptămâna trecută cu Hărman (11-2), Forex (5-1) şi Precizia Săcele (3-1).

Meciul tur contra celor de la Colţea, din 30 martie, s-a încheiat cu victoria noastră la limită, 3-2, Alex Manu, Dacian Moşoiu şi Alex Toderaşcu marcând golurile revenirii de la 0-2!

Intrarea la Derby-ul Braşovului este liberă.

STEAGU’ vs. DOMNEŞTI

Dacă micii “stegari” ai Grupei 2005 merg ceas, Copiii Oraşului antrenaţi de Florin Stîngă şi Toto Şanta şi-au propus să iasă în această sâmbătă din impasul ultimelor trei meciuri în care, vorba portarului Andrei Maxim, “ne-am bătut singuri”.

“Stegarii” vor întâlni un adversar modest, care a acumulat doar 3 punct în acest sezon şi a încasat 116 goluri în 27 de etape, marcând numai 13.

Cu toate acestea, disciplina şi concentrarea vor fi esenţiale în obţinerea victoriei şi răsplătirea dragostei şi încrederii cu care suporterii au înconjurat echipa în această perioadă nefastă.

BILETE LA MECIUL DE SÂMBĂTĂ

Casele de bilete pentru meciul Steagu’ – Viitorul Domneşti se deschid sâmbătă la ora 16:45, meciul urmând să înceapă la 18:00.

  • Tribuna 2 şi Tribuna 1 (T2 şi T1) – 10 lei – acces pe Poarta Mare din str. Stadionului. Copiii sub 14 ani beneficiază de acces gratuit;
  • Tribuna Oficială (Fotolii) – 50 de lei – intrarea principală.

Biletele la T2 şi T1 se achiziţionează de la casa de bilete de lângă Poarta Mare, iar biletele la Fotolii de la recepţia stadionului. De asemenea, şi la acest meci suporterii vor avea ocazia să achiziţioneze eşarfe, fanioane şi căni cu însemnele echipei, fiecare produs costând 35 de lei.

STEAGU’ SUNTEM NOI!

Creat de stegari pentru stegari