SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Înaintea ultimei deplasări a sezonului | Flacăra – Steagu’

2 min read

În această seară, de la ora 18:00, Copiii Oraşului antrenaţi de Florin Stîngă şi Toto Şanta vor juca la Moreni ultimul meci pe teren străin din acest sezon.

Chiar dacă vom fi lipsiţi de trei jucători importanţi, Dani Dumbravă, Horia Popa şi Adrian Stoian, ne propunem să încheiem sezonul deplasărilor aşa cum l-am început: printr-o victorie.

Echipa morenară, după ce a reuşit salvarea matematică de la retrogradare, a clacat destul de sever în ultimele două etape, pierzând acasă cu FC Pucioasă (1-3) şi în deplasare la Atletic Bradu (7-2). Date fiind aceste rezultate, galben-albaştri vor fi şi mai motivaţi să se revanşeze faţă de proprii suporteri astăzi, la ultima apariţie pe propriul teren.

Linie de clasament: 28-11-4-13, 36-44, 37 puncte (la 7 de locul 13, retrogradabil)

“Stegarii”, în schimb, vor fi motivaţi în principal de dorinţa să obţină prima victorie în deplasare din această primăvară.

De altfel, băieţii noştri nu au mai marcat pe teren străin din minutul 37 al meciului cu FC Pucioasa din 2 martie, încheiat 2-2. De atunci şi până în prezent, galben-negri au mai obţinut două remize şi au fost învinşi de patru ori, dovada lipsei de experienţe a tinerei noastre echipe fiind extrem de evidentă în aceste confruntări.

Cu toate acestea, suntem încrezători că astăzi Copiii Oraşului pot bifa o nouă premieră în cariera lor.

STEAGU’ SUNTEM NOI!

Creat de stegari pentru stegari