SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Finala Campionatului Judeţean de Juniori 2005 | Avancronică

2 min read

Sezonul competiţional se încheie pentru galben-negri în acestă duminică, 9 iunie, când de la ora 17:00 vor întâlni pe stadionul “Silviu Ploeşteanu” (Tineretului) echipa CSŞ Făgăraş, câştigătoarea Grupei I din Campionatul Judeţean de Juniori C (2005).

“Stegarii” şi făgărăşenii şi-au câştigat seriile având aceeaşi linie de clasament după cele 14 meciuri: 11-2-1, golaverajul 55-4 al celor din Făgăraş fiind superior golaverajului braşovean de 45-18.

Finala de duminică de pe “Silviu Ploeşteanu” (intrare gratuită) va opune nu doar cele mai bune echipe din seriile lor, ci şi golgeterii. Alexandru Gheorghe Pelei (Făgăraş) a fost cel mai bun marcator din Grupa I, cu 13 goluri, în vreme ce Alex Toderaşcu a marcat de 15 ori în campania victorioasă din Grupa II.

Pentru echipa de sub Tâmpa, ultimele două etape din acest sezon au fost hotărâtoare pentru calificarea în finală. Conduşi cu 1-0 pe teren propriu de Braşovia în etapa a 13-a, “stegarii” au obţinut egalarea în ultimul minut (gol Toderaşcu), asigurându-se că în ultima etapă, contra celor de la Kids Tâmpa, calificarea ţine doar de ei.

Şi victoria cu 2-1 de pe ICIM (goluri Toderaşcu şi Lupu) a fost revanşa ideală pentru înfrângerea în faţa celor de Kids cu 2-3 suferită în Bartolomeu.

Finala Campionatului Judeţean de Juniori C de duminică va avea parte şi de un moment festiv. Lovitura de start a meciului va fi dată de Adrian Szabo – locul 4 în topul celor mai tineri marcatori “stegari” din istorie, şi omul care din postura de antrenor a încheiat sezonul 2012-2013 pe locul 7 cu FC Braşov, cea mai bună clasare a echipei de la revenirea în Liga 1 în 2008.

STEAGU’ SUNTEM NOI!

Creat de stegari pentru stegari