SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ vs. FCSB pe 25 iunie în Bartolomeu

2 min read

În sezonul 2019-2020 „stegarii” vor aniversa 80 de ani de la afilierea la Federația Română de Fotbal și de la debutul în competițiile oficiale – ediția 1939-1940 a Campionatului Districtual Brașov.

Astfel, meciul test de pe 25 iunie cu FCSB, vicecampioana Ligii 1, este primul eveniment organizat de clubul nostru care va marca această aniversare.

Meciul SR Brașov – FCSB din 25 iunie se va disputa pe stadionul Silviu Ploeșteanu (Tineretului). Ora de start va fi anunțată în timp util, întrucât dorim ca acest test să se dispute în nocturnă și momentan luăm în considerare câteva intervale orare, care să fie cât mai benefice spectatorilor.

Accesul la meci se va face pe bază de bilet, prețurile fiind: 15 lei la T2 și T1 (gratuit copiii sub 14 ani), 50 de lei la Fotolii. Suporterii bucureșteni ai vicecampioanei României vor avea rezervat sectorul oaspeților din peluză, prețul unui tichet fiind tot de 15 lei.

Biletele se vor pune în vânzare în săptămâna premergătoare meciului, precum şi în ziua partidei la casele de bilete de la stadion. Zilele următoare vom anunţa detalii despre punctele din oraş de unde se vor putea achiziţiona biletele.

Pe lângă tichete, suporterii vor avea ocazia să achiziționeze și materiale promoționale cu însemnele „stegare”, cum ar fi eșarfe, căni, fanioane, stickere etc.

Cererile pentru acreditări media se pot trimite pe adresa hai@srbrasov.ro. Rugăm solicitanții să menționeze în e-mail compania media pe care o reprezintă sau dacă sunt freelanceri, tipul acreditării (foto, video, presă scrisă), numele complet. 

STEAGUL RENAȘTE PRIN NOI!

Creat de stegari pentru stegari