SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Info bilete pentru meciul Steagu’ – FCSB

1 min read

Suporterii pot achiziţiona de astăzi online bilete pentru meciul test din 25 iunie, ora 20:30, cu FCSB, de pe stadionul “Silviu Ploeşteanu” (Tineretului).

Meciul, primul în nocturnă pentru națiunea „stegară” după doi ani și jumătate, marchează startul sezonului în care fanii galben-negri aniversează 80 de ani de la debutul echipei favorite în competițiile oficiale.

Biletele pentru meciul SR Braşov – FCSB de marţi seară (20:30) costă 15 lei la T2 şi T1 şi sunt disponibile online pe iabilet.ro (click pe link pentru a-ţi lua lua biletul, stoc aproape epuizat), precum şi în format fizic în următoarele locaţii din oraş:

  • Deane’s Irish Pub (Republicii 19)
  • Subway (Republicii 26)
  • TimeOut2Go (Bariţiu 16)
  • Pub Vlahuţă (Parcul Mic 23, zona ITC)
  • Forma (Gării 3, în spate)
  • Bar Cleo (Traian 44).

Ai numeroase metode de plată, iar biletul comandat prin intermediul –
https://www.iabilet.ro/bilete-meci-amical-sr-brasov-fcsb-43597/ – îl primeşti pe telefon, prin e-mail/sms, iar în ziua marelui meci, pe 25 iunie, nu mai stai la cozile de la casa de bilete ci te prezinţi la poarta de acces cu biletul deschis pe telefon, sau cu el printat de tine pe o foaie A4.

Biletele la Fotolii (50 lei) se achiziționează doar prin mesaj privat pe pagina de Facebook a clubului, prin e-mail la hai@srbrasov.ro și în ziua meciului din recepția stadionului.

Pe 25 iunie vom fi un oraş, o echipă, şi umplem stadionul! Hai, Stegarii!

Creat de stegari pentru stegari