SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Ultimul meci al carierei pentru veteranul Răzvan Mitroi | Steagu’ – FCSB, azi la 20:30

2 min read

Cel mai copil dintre Copiii Oraşului, Răzvan Mitroi (35 de ani) va juca în această seară împotriva celor de la FCSB ultimul meci din cariera sa.

Răzvan Mitroi, care a făcut primii paşi în fotbal în 1989 la Tractorul, sub îndrumarea lui Vasile Gogea, va intra în repriza a doua a meciului SR Braşov – FCSB, preluând banderola de căpitan de la Horia Popa.

După o carieră de seniori începută la Romradiatoare şi care l-a purtat pentru trei ani şi în Cipru, Răzvan Mitroi a sosit la “echipa mea de suflet, FC Braşov, actuala SR”, în februarie 2019, marcând un gol în testul cu CS Ciorogârla (2-0).

Debutul oficial nu a fost deloc fericit, accidentându-se în meciul de la Turnu Severin cu FCU Craiova 1948, la scurt timp după ce a intrat pe teren.

Chiar dacă a fost obligat să stea o vreme lungă în afara terenului, Răzvan Mitroi a devenit extrem de apropiat de mai tinerii săi colegi, fiind alături de ei în toate deplasările şi meciurile de acasă, convertindu-se în acelaşi timp şi într-un excelent asistent al cuplului tehnic Florin Stîngă – Toto Şanta.

A revenit pe gazon în repriza a doua a meciului de acasă cu Viitorul Domneşti, bifând apariţii şi în ultimele două meciuri ale sezonului, cu Flacăra Moreni şi Atletic Bradu.

Răzvan Mitroi va pune ghetele în cui după ultimul fluier al meciului SR Braşov – FCSB din această seară, pentru el urmând foarte probabil preluarea unui rol în cadrul staff-ului administrativ al clubului.

_____

Biletele pentru meciul SR Braşov – FCSB costă 15 lei la T2 şi T1 şi suntdisponibile online pe iabilet.ro (click pe link pentru a-ţi lua lua biletul, stoc aproape epuizat), precum şi în format fizic în următoarele locaţii din oraş: Deane’s Irish Pub (Republicii 19), Subway (Republicii 26), TimeOut2Go (Bariţiu 16), Pub Vlahuţă (Parcul Mic 23, zona ITC), Forma (Gării 3, în spate) şi Bar Cleo (Traian 44).

Biletele se vor găsi şi la casele de la stadion în ziua meciului, care se vor deschide la ora 18:30.

Biletele la Fotolii (50 lei) se achiziționează doar prin mesaj privat pe pagina de Facebook a clubului, prin e-mail la hai@srbrasov.ro și în ziua meciului din recepția stadionului.

STEAGUL RENAŞTE PRIN NOI!

Creat de stegari pentru stegari