SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Brigada de arbitri pentru SR Braşov – FCSB | 25 iunie, la 20:30

2 min read

Meciul SR Braşov – FCSB din această marţi, 25 iunie, va fi condus la centru de Marian Barbu, asistat la tuşe de Andrei Pavel-Cojocaru şi Alexandru Paraschiv, toţi din judeţul Braşov.

Marian Barbu, care va împlini 31 de ani pe 13 august, a fost vara trecută singurul central promovat de Comisia Centrală a Arbitrilor în lotul pentru Liga 1.

Pe 19 august 2017, dl. Barbu a fost centralul primului meci oficial din istoria proiectului Steagul Renaşte, când “stegarii” au spulberat cu 10-0 în deplasare Aripile Ghimbav, în prima etapă a Ligii a 4-a.

Andrei Pavel-Cojocaru (29 de ani pe 12 august) face parte din lotul naţional de arbitri pentru Liga a 3-a, şi a devenit extrem de familiar cu proiectul nostru încă din fazele incipiente, fiind la linie în 3 din cele 5 meciuri test susţinute înainte de startul sezonului 2017-2018, cu Olimpic Zărneşti (2-1), cu ACSM Codlea (0-0) şi cu Progresul Spartac Bucureşti (3-1).

Alexandru Paraschiv (32 de ani pe 3 septembrie), este asistent Categoria I în cadrul AJF Braşov, fiind la linie pentru prima oară într-un meci oficial de-al nostru pe 16 septembrie 2017, la Cristian, când “stegarii” întorceau scorul pentru a învinge Inter-ul cu 4-1. Dl. Cojocaru a mai fost asistent şi în derby-ul cu Colţea (2-1) din toamna aceluiaşi an.

______

Biletele pentru meciul SR Braşov – FCSB de marţi seară (20:30) costă 15 lei la T2 şi T1 şi sunt disponibile online pe iabilet.ro (click pe link pentru a-ţi lua lua biletul, stoc aproape epuizat), precum şi în format fizic în următoarele locaţii din oraş: Deane’s Irish Pub (Republicii 19), Subway (Republicii 26), TimeOut2Go (Bariţiu 16), Pub Vlahuţă (Parcul Mic 23, zona ITC), Forma (Gării 3, în spate) şi Bar Cleo (Traian 44).

Biletele se vor găsi şi la casele de la stadion în ziua meciului. Vom anunţa ora de deschidere în cursul acestei zile (25 iunie).

Biletele la Fotolii (50 lei) se achiziționează doar prin mesaj privat pe pagina de Facebook a clubului, prin e-mail la hai@srbrasov.ro și în ziua meciului din recepția stadionului.

Creat de stegari pentru stegari