SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Ultimele trei meciuri test și câteva statistici pre-retur

2 min read

După debutul timid din noul exprimat prin înfrângerile la scor cu FC Hermannstadt (0-3) și Petrolul Ploiești (0-5), „stegarii” au reușit să lege o serie de patru meciuri consecutive fără înfrângere, serie cu atât mai admirabilă întrucât trei din cei patru adversari evoluează în ligile superioare.

Astfel, în deplasare la Miercurea Ciuc, contra echipei de pe locul trei în Seria I a Ligii a 3-a, băieții noștri au bucurat suporterii cu primele goluri din acest an, dubla lui Horia Popa și punctele reușite de Emanuel Popa și Cristi Cocan stabilind un 4-2 entuziasmant. Victoria la limită de la Cheile Grădiștei contra CS Afumați (locul patru în Liga a 2-a) ne-a făcut să privim cu mirare egalul contra liderilor Ligii a 4-a Ialomița, Abatorul Slobozia, însă o echipă cu atitudinea remanierată a reușit să învingă apoi clubul de a Liga a 3-a Cetate Râșnov de o manieră categorică, deși cronica a consemnat scorul final ca fiind 2-1.

  • 26 ianuarie, la Sibiu: 0-3 cu FC Hermannstadt (L2)
  • 31 ianuarie, la Cheile Grădiștei: 0-5 cu Petrolul (L3)
  • 3 februarie, la Miercurea Ciuc: 4-2 cu FK (L3)
  • 6 februarie, la Cheile Grădiștei: 1-0 cu CS Afumați (L2)
  • 13 februarie, la Tărlungeni: 1-1 cu Abatorul (L4)
  • 17 februarie, idem: 2-1 cu Cetate (L3)

„Stegarii” au încheiat astfel prima parte a pregătirilor cu trei victorii, un egal și două înfrângeri. Horia Popa, primul jucător care în vara trecută a aderat la proiectul inițiat de suporterii „stegari”, este golgeter cu trei reușite, fiind urmat de noua-achiziție Emanuel Popa, în vreme ce Cristi Cocan, Alin Damian și Dragoș Taras au reușit fiecare câte un gol.

În cursul acestei primei perioade, brașovenii au utilizat 24 de jucători, urmând ca în următoarele trei meciuri-test pe care le vor mai disputa până la startul returului staff-ul tehnic să creioneze și mai clar cum va arăta XI-le de start.

Astfel, sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11:00, jucăm în deplasare la KSE Tg. Secuiesc (locul 5 în Seria I din L3). Pe 3 martie (sâmbătă), de la o oră care va anunțată ulterior, „stegarii” vor primi vizita roș-negrilor de la FK Miercurea Ciuc, un meci pe care, dacă vremea va permite, îl vom disputa pe „Silviu Ploeșteanu”. În ultimul meci-test dinaintea returului, pe 10 martie, vom întâlni în deplasare Inter Tărlungeni (locul 7), echipă care în tur a plecat cu un punct de pe terenul nostru.

Hai, Stegarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Creat de stegari pentru stegari