SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

KSE Tg. Secuiesc 2-3 Steagu’ | O primă repriză eficientă

2 min read

“Stegarii” au continuat seria bună a meciurilor-test cu victoria 3-2 obţinută sâmbătă dimineaţă la Târgu Secuiesc, contra echipei de Liga a 3-a KSE. Avem pe pelicula digitală doar golurile de 2-0 şi 3-0, întrucât condiţiile tehnice şi meteo de la faţa locului ne-au incomodat să operăm în condiţii obişnuite.

Băieţii noştri au luat conducerea dansului din primul minut şi la împlinirea unui sfert de oră deschid scorul. Horia Popa, cu efect şi niţel vânt de partea sa, a marcat din corner, amplificând astfel atmosfera sărbătorească din micuţa dar eleganta tribună a terenului sintetic, unde suporterii înfofoliţi în galben-negru se menţineau calzi prin cântece, scandări, glume la adresa arbitrilor sosiţi abia după o jumătate de oră din meci şi alte procedee. Până atunci a funcţionat o brigadă improvizată.

Iată golul marcat de Horică:

 Dacă Alin Damian a reușit sau nu să facă contact cu mingea e mai puțin relevant. Golul s-a dat pe “hai, dă-le gol!”, asta conteză.

Când cavalerii fluierului şi fanionului au sosit în cele din urmă în sprint la teren, “stegarii” conduceau deja cu 2-0, Emanuel Popa, în minutul 31, reluând în plasă un şut-centrare al lui Strătilă, deviat iniţial de portarul gazdelor. Transformând penalty-ul just acordat în minutul 42, Alin Damian a stabilit scorul pauzei.

Au evoluat: A. Popa (46 Mutu) – Răduțoiu, Poverlovici, R. Damian, Rusu – A. Damian, Țuțu, Vîrlan (78 Dumitraș) – Strătilă (80 Taras), E. Popa (40 Cocan, 60 Popescu), H. Popa (70 Căpățână)

Iată golul marcat din penalty de golgeterul Alin Damian:

În repriza secundă, braşovenii şi-au creat câteva momente bune la poarta adversă, însă un centimetru în plus sau în minus la ultima pasa şi mici neatenţii la finalizare ne-au privat de îmbogăţirea colecţiei de goluri. Între timp, Ştefănescu de la KSE Tg. Secuiesc a redus în minutul 65 dintr-o lovitură liberă excelent executată în vinclu, de la aproximativ 18-20 de metri, iar în minutul 89 Csongor a făcut 2-3 cu un şut în forţă din colţul careului mic.

Ne revedem în tribune şi pe teren la 3 martie, pentru meciul cu FK Miercurea Ciuc. Ne dorim mult de tot ca această revedere să aibă loc pe stadionul “Silviu Ploeşteanu”, aşa că băgaţi acum ski, snowboard şi săniuţe la greu şi apoi să ne rugăm cu toţii pentru sosirea primăverii.

#SteagulRenaşte prin noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Creat de stegari pentru stegari